Most várod, hátha felidegesítesz valakit annyira a kérdéseddel, hogy alaposan meggyőz az ellenkezőjéről?
2015. jan. 17. 13:45
2/13 anonim válasza:
Ó, kösz, ezt nem is tudtam :) Köszönöm, hogy megvilágosodhattam...
3/13 anonim válasza:
Én ilyen vagyok és mégis kerülnek a nők szóval ennyit erről. Azaz a kerülés alatt azt értsd hogy folyamatosan bámul mind, de amint közelednék hozzájuk máris leszarnak.
4/13 anonim válasza:
Véletlenül sem egyéni ízlésen múlik...:D
2015. jan. 17. 13:46
5/13 anonim válasza:
Én pasi vagyok mégis úgy gondolom hogy... van akinek nem fontos a szálka, meg ilyenek, de ha már van akkor se fognak azért otthagyni.
Valakinek meg fontos.
Ha egy éjszakázni akarsz, akkor szerintem felesleges próbálkozni normális test nélkül. Régen nekem sem ment az egy éjszakázás.
De ez nem értem miért gond. Mindenkinek van lehetősége hogy szálkás legyen.
Alkalminál én se válogatok, mert annyira az sincs sűrűn, de párkapcsolatnál már biztos nekem is fontos lenne az alkat, mert nekem van ideális másrészt tettem érte hogy legyenek igényeim.
2015. jan. 17. 13:50
6/13 anonim válasza:
Utolso: kuldd el oket eloszor wc-re ...
biztos negativ vagy. Az a lenyeg, h Te jol nezel ki. Probalj gondolkozni, h mit modtal, mielott lepattantak.
2015. jan. 17. 13:50
7/13 anonim válasza:
Bevallom.
2015. jan. 17. 13:55
8/13 anonim válasza:
Én bevallom..de sajnos kevés ilyen van..:(((((((((((
és olyannal össze se jövök aki nem tetszik.
2015. jan. 17. 13:55
9/13 anonim válasza:
Azért mert én nem rájuk bukok. Köztetek se bukik mindneki a vékony lányokra..
2015. jan. 17. 13:59
10/13 anonim válasza:
Nekem a magas, izmos, szalkas, helyes pasik jonnek be, de ezek mellett fontosak szamomra a jo belso tulajdonsagok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!