Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek akar valami...

Szerintetek akar valami komolyabbat is?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit neten ismertem meg néhány hete. Eleinte nagyon sokat bókolt, hogy csinos vagyok, meg tetszem neki, meglepődött hogy jártas vagyok az éjszakai autós életben, ennek kapcsán jókat beszélgettünk, mondta hogy ritka az ilyen lány.

Aztán kicsit szexualitás felé is terelődött a szó, akkor is mondta, hogy tetszik neki hogy nem félek nyíltan beszélni. Azt hittem ez után jön majd a szokásos "meg akarlak d*gni" stílus.. De nyomát sem éreztem ilyesmi gondolatnak.

Aztán volt néhány nehéz napom amikor mondtam hogy összejöttek a dolgok, azt mondta nyugodtan beszéljem ki magamból, szivesen lesz a "lelki szemetesem". Mondtam, hogy kedves tőle, de ennél többre tartom, és max akkor beszélnék neki a nagyon magánügyeimről, ha tudom hogy ő is bízik bennem annyira, hogy elmondja ha valami bántja.

Az elmúlt hetekben többször mondtam neki, hogy örülnék ha találkoznánk személyesen, ő mondta hogy persze, mindenképp... Mégsem hívott még el és nem,is érdeklődött hogy mikor érek rá. Habár az tény, hogy sokat dolgozom, ezt ő is tudja.

Egyébként napi szinten beszélünk.

Szerintetek?

21N, 23F

2015. jan. 17. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Az a sejtésem, hogy EGYENLŐRE nem akar tőled komolyabbat. Vagy félénk (attól, hogy neten nem az, a valóságban még simán lehet!). De lehet, hogy csak nem akar sietni. Előbb-utóbb kiderül.
2015. jan. 17. 13:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt mondta 1,5 éve szingli, mert hisz a szerelemben, de szerinte nagyon ritka hogy két ember őszintén szeresse egymást.
2015. jan. 17. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!