Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek tényleg a közös...

Szerintetek tényleg a közös munkahely a probléma?

Figyelt kérdés
Van egy lány kb 3-4 hónapja ismerjük egymást sokat szoktunk beszélgetni facebookon illetve munkahelyen... Tökéletesen eltudunk beszélgetni egymással, állítása szerint én is bejövök neki, viszont nem akar semmi komolyabbat barátságon kívül mert egy munkahelyen dolgozunk... Viszont amiért nem értem ezt az egészet az hogy nem is egy részlegen vagyunk.. Én már mindent megpróbáltam így mondtam neki hogy mivel én többet szeretnék ennél így nincs is szükség arra hogy tovább beszéljünk (ezt már párszor eljátszottuk viszont most komolyan gondolom).. Szóval szerintetek tényleg a munkahely a baja vagy más van a háttérben?
2015. jan. 16. 22:03
 1/5 CptTomato ***** válasza:
Hívd el egy hosszabb programra(nem randi) egy hétvégén és ott fog derülni mi a baja ha van baja és nem csak kéreti magát vagy bemagyaráz magának vmit.
2015. jan. 16. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy még találkozni sem akar munkán kívül...
2015. jan. 16. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Beszéltetek magánéletről? Mert lehet volt egy csúnya szakítása, és ő maga se tudja hogy áll valakivel.

Viszont simán lehet, hogy amiatt. Még ha nem is egy részlegen dolgoztok az emberek pletykálnak...

2015. jan. 16. 22:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy volt neki egy hosszú kapcsolata de a körülményekről nem beszéltünk.
2015. jan. 16. 22:20
 5/5 Fish1 ***** válasza:
Ha találkozni se akar, akkor szerintem ne erőltesd a témát.
2015. jan. 17. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!