Miért vagyok ilyen (fura?! ), min változtassak, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Nem volt még barátnőm, de már randiztam párszor és sose tudtam velük jól érezni magam személyesen, elengedni magam, stb. Társaságban jobban tudom magam érezni, kettesben már szinte unatkozok :D pedig alapvetően tetszik a lány.. vagy csak eddig unalmas lányokkal találkoztam (azt nem mondom buta, mindegyik normális szakra jár egyetemen)?2015. jan. 16. 21:53
1/1 anonim válasza:
Az hogy valaki egyetemre jár, nem jelent semmit :)
Hát, szerintem gondold végig hogy mi az, ami miatt társaságban más vagy. Tehát hogyan viszonyulsz azokhoz, akikkel együtt vagy. Pörgess le egy ilyet. Aztán pörgess le egy randit, ami nem sikerült. Lehet nem a lány az unalmas, hanem te közelíted meg rosszul a dolgot. Témát nagyon könnyű találni. Az is lehet, hogy feszélyez az ha ketten vagytok és esetleg elizgulod. Azért mert az ismeretlen, nem tudod mire számíts. A haverjaiddal meg más a helyzet, őket ismered, tudod mire számíts. Képzeld el, hogy a haverjaiddal vagy. Mármint a légkört. Tekints úgy a lányra először mint egy haverra, mármint a szellemiségére, akivel egy jót lehet beszélgetni. Ha feloldódsz akkor a többi meg jön magától :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!