Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék a kisugárzásomon...

Hogyan tudnék a kisugárzásomon javítani?

Figyelt kérdés

Sokat csalódtam a lányokban,ezért szerintem a kisugárzásomban mutatkozik meg,mert nem igazán akarnak velem ismerkedni..

Pár éve amikor elkezdtem bulizni,volt mindig legalább 1 lány akivel smároltam,meg elvoltam a buliban..most egy sem..azóta csalódtam sokat lányokban,és gondolom ezért..

A hozzá állásomon kellene változtatnom?

Elég nehéz..

18/F

2015. jan. 16. 19:06
 1/9 ElnökÚr ***** válasza:
38%
Irány csernobil fiam!
2015. jan. 16. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Megy egy röntgenesnek!
2015. jan. 16. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Azért csalódtál mert nem smárolnak veled a bulikban? Ehh.. Na mindegy.

Igen a hozzáállásodon kellene változtatnod, de nem csak a csajokhoz hanem az élethez legfőképpen. Van aki természeténél fogva bevonzza a csajokat, van aki meg nincs ennek a tulajdonságnak a birtokában. Lényeg az hogy a magabiztos pasik kellenek általában a csajoknak.

2015. jan. 16. 19:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem..nem az hogy nem smároltak velem..

Átb*sztak mind szinte..

Szóval legyek magabiztos?!

És ismerkedésnél?

Ott mit sugározzak?

2015. jan. 16. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:
mert nem ribikkel kéne ismerkedned
2015. jan. 16. 19:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem ribikkel akarok foglalkozni..de normálisat már nem igazán találok..de ismerkedni nem igazán megy..facebook-on már feladtam az ismerkedést..inkább élőben kellene..de a városban nem járkálok mostanság..tudom akkor mennem kellene..de ritka az olyan,amikor jó kedvem van és van önbizalmam..

Szerintem lehetnék jó pasi,ha megjátszanám magam mint sokan másik..de nem megy..tudom akkor keressek normálist..könnyű mondani..

2015. jan. 16. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Takarodj már a halál f*s*ára ezekkel a problémákkal.xdd
2015. jan. 16. 19:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Te meg anyudba :D
2015. jan. 16. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
én minden nap megeszek egy plutónium kapszulát,este még világítok is,jönnek rám a ribik,mint a cserebogarak a neonra
2015. jan. 18. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!