Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék javítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék javítani a kisugárzásomon?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom hogy a kisugárzás fontos nagyon, hogy a lány felfigyeljen rá és könnyebben ismerkedjen vele. Mit tehetnék hogy javítsak ezen?

19f

2012. júl. 23. 00:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
16/F Legyél alfahím ne arra törekedj hogy a lányok tiszteljesen hanem a többi srác tiszteljen a nők észreveszik ki áll a falka élén és ki az alfahím :)
2012. júl. 23. 00:21
 2/12 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
100%
Pár hónap belső munka, meditáció, olvasgatás, agykontroll. Bár egyesek szerint elég 21 nap is.
2012. júl. 23. 00:21
 3/12 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Ha gondolod szívesen beszélgetek ilyen témában, most én is ezzel foglalkozom.
2012. júl. 23. 00:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez a kisugárzásos duma marhaság,csak ilyen okokat mondanak a rondáknak...

Menj el fodrászhoz hátha az ki tud hozni valamit belőled

2012. júl. 23. 00:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Legyél magabiztos.
2012. júl. 23. 00:24
 6/12 A kérdező kommentje:
szerintem nem a kinézetemmel van gond hanem nem is tudom mivel. Még soha sehonnan nemhallottam h csúnyagyerek lennék stb, de azt már igen h jóképű, de vmiért mégsem jön össze semmi..
2012. júl. 23. 00:25
 7/12 anonim ***** válasza:
28%

Ha a dedóból kijöttél már, akkor a kisugárzás jelentése: a cashed mennyiségére utal. A kisugárzásodon kétféle módon tudsz javítani.

1. Vadul rámész a cash szerzésre.

2. Elhiheted, hogy van cashed.

26/F

2012. júl. 23. 00:39
 8/12 anonim ***** válasza:

És kik mondták ezt a rokonaid?Mert persze hogy nem akarnak megbántani

Próbálkozol egyáltalán?Buliban odamész bármelyik lányhoz is?Mert ők nem nagyon kezdeményeznek,még ha jó pasi vagy akkor sem

2012. júl. 23. 00:55
 9/12 A kérdező kommentje:
azt tudom h a rokonok úgyis aztmondják de nem ők mondták hanem lányok is, még nekem is mondták de azoknak volt palija de olyan is volt hogy vki mondta vkinek és az továbbmondta nekem stb. Meg az a baj hogy elég válogatós vagyok lányokban, ezt most nem arra értem hogy mindig az tetszik akit a legjobb nőnek tartanak hanem csak úgy megtetszik vmiért valaki (szerintem ez lehet a kisugárzás). Csak sokszor az a gond hogy rossz lány tetszik meg, aki nem akar kapcsolatot, inkább éli az életet stb.
2012. júl. 23. 01:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

hülyeség hogy kimagaslóan jól kell kinézned. nem kell egy adonisznak lenni hogy csajozhass. persze nagy előny ha jól nézel ki, és én mindenkit arra buzdítok, hogy eddze kitartóan a testét, hisz én is azt csinálom, de csúnya pasiknak is lehet gyönyörű nőjük. szoktam látni pasikat akiknek a bicepszük vékonyabb mint a ..szom mégis szép barátnőjük van, meg a mackósabb pasik is tudnak csajozni, minden fejben dől el.

az meg hogy pénz kell a csajozáshoz a világ legnagyobb marhasága. ez csak egy jó kifogás, a sikertelen férfik mantrázzák hogy ezzel enyhítsék a fájdalmukat amiért nincsen csajuk. a prostizáshoz kell zsé nem a csajozáshoz. persze azért egy kicsi legyen nálad. kicsi alatt azt értem hogy legyen tiszta lakásod, szép ruhád és úgy általában legyél igényes. ha van állásod akkor már király vagy. csak a pénzes majmok udvarolnak a zsetonnal, neked viszont van/lesz eszed és önbizalmad ami pénzen megvehetetlen.

-magabiztosság

-humor

-siker

ezek azok, amikre a nők buknak. a legfontosabb amit jegyezz meg, hogy mindig legyél laza! legyél nyugodt és cool. a stressz, idegesség, görcsölés az ami a legjobban tönkreteszi a kisugárzásodat. ha laza vagy onnantól már nincs messze az önbizalom és humor.

nézd meg ezeket a videókat: http://www.youtube.com/watch?v=MRSwk1Pjr7g

én ezt az oldalt szeretem, hasznos dolgokat ír: [link]

2012. júl. 23. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!