Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék javítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék javítani a kisugárzásomon?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom hogy a kisugárzás fontos nagyon, hogy a lány felfigyeljen rá és könnyebben ismerkedjen vele. Mit tehetnék hogy javítsak ezen?

19f

2012. júl. 23. 00:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én pl ezeket a paramétereket csak úgy tudom hozni, ha teljesen lemondó vagyok. Úgy állok hozzá, hogy semmi nem lesz, mert nem akarok semmit. Így valóban könnyebb kisugározni jól:) Azonban így viszont nem lesz soha semmi. A lányok értékelik a szarkasztikus vagy a cinikus kis savanyú vicceimet, de akkor már a fene megette, részemről.

26/F

2012. júl. 23. 12:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, ha úgy állasz hozzá, hogy semmi jelentősége akkor könnyebb. Tulajdonképpen úgy viselkedsz, mint egy játékban, felméred a cselekvéseid kockázatát és hogy mekkora kockázatot tudsz vállalni és aszerint változtatod a viselkedésedet. Magyarul ha elhiszed, hogy ez a csajozás vérre megy és nem szabad elszúrnod, mert ha egy rossz szót mondasz oda a csaj és vereséget szenvedtél, vagy ha amit mondasz az nem vicces vagy nem érdekes, akkor fú akkor mi lesz és mit gondol a csaj stb. Szóval ha kockázatnak fogod fel az egészet, akkor leblokkol az agyad és nem tudsz mit csinálni. Ez nem tudatosan történik hanem tudat alatt. Az agyad már megszűri a gondolatokat amik eleve eszedbe juthatnának ezért nem tudsz mondani semmit.

Ha úgy állsz hozzá hogy nyugodtan beszélhetsz bármilyen hülyeségről a csajnak, mintha csak a haverod lenne akinél nem számít, hogy mit gondoltok éppen egymásról hiszen nagyon jó barátok vagyok, akkor felszabadulnak a gátlásaid. Ha belevered a fejedbe, hogy ennek nincs tétje, most nem egy megpróbáltatás elé nézel, hanem szórakozol egy kicsit a csajjal és ha éppen nem jön be, akkor keresel egy másikat aki majd értékel téged, akkor bátrabb leszel, hiszen nincs semmi kockázat. Kötetlenül tudsz majd beszélgetni és sok téma eszedbe jut majd.

Persze k.va könnyű mondani, én ezt tudom egy ideje és azóta is sokszor ezen bukok el randikon. Be kell gyakorolni, meg kell tanulnod bátornak, félelmet nem ismerőnek lenned hogy semmibe vehess bármilyen kockázatot. Mert bizony ez is tanult képesség csak sokan a génekre fogják, szintén egy jó kifogást keresnek hogy ne kelljen tenniük semmit se magukért. Gyakorolni gyakorolni ez a lényeg hogy megtanulj dinamikusan a semmiről beszélni. Mit akartam még írni... ja hogy ideiglenes megoldás ha iszol randi előtt, attól én sokkal lazább leszek, jobban tudom szórakoztatni a lányt, de mégis csak az az igazi ha józanon is király vagy

2012. júl. 23. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!