Jobb ha egy fiúnak értelmes hobbijai vannak, semmint ha haszontalan, csak szórakozást, de fejlődést nem szolgáló hobbijai?
Egy fiú inkább testépít, utazgat, olvas, a barátaival találkozik, sportol, zenél, eljár ismerkedni nappal és éjszaka is, érdekesebb hobbiknak él.
Nem tévézik, heti 1 filmet néz és semmi sorozatokat, napi 1 órát számítógépezik és nem okostelefonja, hanem a klasszikus régi fajta van neki. Nem játszik számítógépes játékokkal sem. Nem olvas fiktív regényeket vagy képregényeket, helyette inkább pl. valós életrajzi könyveket vagy a fenti érdeklődési köreihez kapcsolódó könyveket.
Kedves válaszolók!
Csak azt mondom, hogy azt látom hogy nagyon sok nő érdeklődik irántam. Erre nem tudok most más magyarázatot adni, minthogy nem a 10-ből 8 ember által űzött hobbijaim vannak.
Ha szerintetek nem ez a magyarázat arra, hogy a nők jobban érdeklődnek irántam, mint a legtöbb korombeli srác iránt, akkor ennek mégis milyen okai vannak?
Az az oka B+, hogy jóképű vagy.
Mondják, hogy a férfiaknak jobban számít a külső. Bizony, mert mi vizuális típusok vagyunk, minket a punci látványa izgat fel, nem az, hogy milyen szerelmes szavakat sustorog a tulaja a fülembe.
De a lányok is előbb azt nézik meg, hogyan nézel ki, hogyan öltözködsz. Majd utána kezdenek el érdeklődni. És ha a hobbijaid iránt érdeklődést mutatnak akkor vagy szerencsére sok olyannal találkozol akikkel nagy az átfedés a hobbikban, vagy megjátsszák magukat, mert azt várják, mikor vágod már gerincre őket. Azért a nők is képesek bármire a kiválasztott kannal egy jó szexért, nem csak a srácok.
Örülj hogy jó a búrád és nem kell panaszkodni a megjelenésed miatt és ÉLJÉL! Amit eddig leírtál az unalmas mint a libafos amit éppen elmos a langymeleg nyári eső.
Izmos vagy,gondolom ehhez jol is öltözöl.
Ha tudsz ismerkedni akkor nem lehetsz ronda es lelkidefektes.
Kondizni es utazni tudsz,vagyis van penzed is.
Ezekutan a nők leszarjak hogy napi 12 orat kockulsz-e vagy hogy mit olvasol.
Utolsó, azért ne legyél buta, és ne általánosítsz.
Kérdező, igaza van az egyik előttem szólónak, valószínűleg azért érdekled a nőket, mert jóképű vagy, a hobbijaid pedig egyáltalán nem különlegesek.
Manapság rengetegen mennek el kondizni.
Aki megteheti anyagilag, az sokat utazgat, bár én ezt nem nevezném hobbinak.
Szerencsére kezd visszajönni az olvasás a divatba, ezért ezt is sokan űzik.
A legtöbb szociális ember találkozik a barátaival, de ez sem hobbi.
Rengetegen zenélnek, manapság minden 3. srác gitározik.
Ismerkedés nem hobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!