Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » írjátok le a véleményeteket,...

Ricsifogtechnikus kérdése:

írjátok le a véleményeteket, manapság mi kell ahoz hogy nőd legyen?

Figyelt kérdés
Mi az ami szerintetek megmozgatja a nőket mi az ami vonzóvá tesz a nő számára? Tudni akarom hogy interneten pl mennyire erőteljes a fogyasztói társadalom és a médiának a hatása a mai fiatal srácokra mennyire téves az elgondolásotok:) előre is köszi!szóval?

2015. jan. 16. 13:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ez mekkora fa**szság,ez az hogy mindent túlbonyolítotok :D

könyv egy nőhöz,nevetséges,lúzereknek max.

aki nem tud egy nőt szerezni azzal baj van,mert kb oda ba*--sszák az emberhez.Az vagy kattant,vagy félénk vagy stb,és azért nincs.

nőben olyat nehéz találni aki ép mentálisan, meg lelkileg is :D nő létére.Azt bevallom nem könnyű.Minden más adva,van.......

2015. jan. 16. 13:26
 12/20 Kurtz Bickle ***** válasza:

Kedves #8 13:19-es válaszoló!

Ha lenne rá keret, akkor sem az ilyen szarkazmussal hadilábon álló pipiket kirándultatnám. Pussz. ;')

2015. jan. 16. 13:28
 13/20 anonim ***** válasza:
#5: Akármennyire is nyersen hangzik, sajnos igaz.
2015. jan. 16. 13:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

11:

Az emberek különbözőek. A férfiak kb. 10-20%-a az, aki minden gond nélkül talál nőt mondjuk néhány napon, vagy 1-2 héten belül ha akar, szexre és intimitásra vágyik.

A maradéknak különböző problémái vannak. Csak a férfiak 10-20%-a az, akik születésüktől fogva a génjeik miatt, vagy pedig a neveltetése miatt könnyű neki nőt szereznie.

Én is béna VOLTAM a nőknél. Senki nem tanított csajozni és nem volt semmilyen férfi példakép az életemben. Nem mertem megszólítani őket, nem tudtam mitől lehetek vonzó a nők szemében. Aztán találkoztam a neten angol nyelvű könyvekkel és blogokkal, amik ezzel a témával foglalkoztak.

3 év után olyan sikereim vannak, amikről régen nem is álmodtam. Nem lettem Casanova, de sikerült nagyon boldoggá tennem magam a nőzés területén.

"aki nem tud egy nőt szerezni azzal baj van,mert kb oda ba*--sszák az emberhez.Az vagy kattant,vagy félénk vagy stb,és azért nincs. "

IGEN! Azzal tényleg baj van! Ezt teljesen jól mondod. Ezért kell ebből a bajból kigyógyulni. Én is komplexusos voltam. Félénk voltam. Nehezen nyíltam meg és ismerkedtem. Tehát baj volt velem! De ebből ki lehet gyógyulni, ha megtalálod a megfelelő forrásokat (könyvek, blogok) amik segítenek, valamint van elkötelezettséged a kemény munka iránt.

Gondolom te csak azt tanácsolnád, hogy aki nem sikeres a nőknél, az nyírja ki magát. De aki nem sikeres az lehet sikeres és fejlődhet.

2015. jan. 16. 13:41
 15/20 anonim ***** válasza:

10. vagyok

Nézd meg a Berki Krisztiánt(gyúrós) hány nő kedveli. Egy hozzá hasonló figura garantáltan hódít a mai világban. Igaz, hogy a fél világ utálja, de a másik fele meg szereti. Én rühellem az ilyeneket, de sok nagyon szép lány ismerősöm kedveli. Én nem vagyok olyan mint ő, nincsenek is ilyen csajaim.

2015. jan. 16. 14:04
 16/20 anonim ***** válasza:

na ennek örülök :d

nem mondtam hogy nyírja ki magát egy ilyen srác,csak senkinek nem kell megfelelni magát erőszakolva rá,a nők sem különleges lényeg,ugyanúgy emberek.

2015. jan. 16. 14:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Sok hasznos hozzászólást olvastam, de azért én is leírom a magam szerény pár gondolatát.

Egyszer egy barátom azt mondta, ő nem felel meg a csajozás első szabályának : Ne légy ronda.

Elgondolkoztam ezen, és a következőkre jutottam:

A csajozás szabályai

1. Menj oda hozzá, szólítsd meg. Gondolj bele, ha oda se mész, akkor egyértelmű a helyzet. Ha teszem azt olyan hiper szuper jóképű vagy, hogy még a csávóknak is feláll rád a frkuk, akkor is oda kell menni, mert lehet oda se mer menni hozzád a leány, pont a jó külsőd miatt. Egy-két esettől eltekintve ezt nem lehet kikerülni.

2. Ne légy ronda; nézz ki jól... Jah, a külső számít. Persze nem úgy, ahogy elsőre hinnénk. Először is önmagadhoz képest néz ki jól, hozd ki magadból a legtöbbet. Lehet gyúrni, hogy hízz, vagy fogyj, de ezen kívül, ahogy írták előttem, mindent meg kell tenned, hogy a lehető legjobban nézz ki. Ehhez olyan ruhák kellenek, amik jól állnak (nem kell drága legyen), és jól érezd magad. Mert még a jó megjelenés sem az igazi, ha nincs meg mellette a kellő magabiztosság.

3. Ha nem megy magadtól, tanulj. Ez lehetne az első pont is, azért írtam utolsónak, mert elég sok mindent magukba foglalnak a különböző írások. Én is sok ismerkedős könyvet, blogot elolvastam, és sok videót megnéztem. Felismertem, hogy valami miatt nem vagyok jó a lányoknál, elkezdtem utána nézni, hogy mit csinálok rosszul, így jutottam el ezekhez az anyagokhoz. Nem kell szó szerint megfogadni, és vakon követni, mint a szentírást, de valami támpontot adnak neked. Én Görög Ádámot ajánlom, ő inkább önfejlesztésre fókuszál, nem magára a csajozásra, de azért nyilván ahhoz köti a dolgokat. De ott vannak még a PUA cuccok is, meg igazából ha begúglizod, egy rakás oldalt kidob.

Aki azt mondja, hogy nem kellenek ehhez mindenféle dolgok, az nagyon szerencsés. Nekem sajnos nem így volt, beláttam, hogy magamtól nem megy, kerestem segítséget, és kesergés helyett megpróbáltam tenni érte, és fejleszteni magamat. ^^

2015. jan. 16. 14:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Te jó ég... Nem tudom, hogy én vagyok valami teljesen kifordult, egyedi eset és rajtam kívül mindenki másképp érez az ellenkező nemmel kapcsolatban, vagy ti keresgéltek nagyon rossz helyeken.

Az 5ös válaszoló válaszát nem is méltatom. Intelligencia meg értelem, ezzel fogtad meg a nőket? Könyörgöm, még csak egy mondatot se tudsz helyesen leírni, a stílusodról meg ne is beszéljünk, nem csodálom, ha nem volt sok sikered az életben, az IQ-szinted bizonyítja, hogy az anyagiakra fogod a dolgot és a nők lehetetlen elvárásaira. Nem azt mondom, sokan vannak, akiknek az általad leírtak a minimum, de ha te nem tudod azt nyújtani, miért közöttük keresgélsz?

A másik meg... Aki a nagy számok törvénye alapján keresgél, az valami rémes. Egyetértek azzal, hogy kell a nyíltság, a bátorság, hogy leszólíts valakit, társalgási készség, önbizalom, stb, de személy szerint nem állnék szóba olyannal, aki csak a statisztika miatt szólított le. Kezdeményezzen azért, mert igazán tetszem neki, ne azért, mert kell még 30 ember a hétre... Tény, növeled az esélyeidet, ha kb mindenkit leszólítasz, akit meglátsz, nem azt mondom, de ezzel csak a magad igénytelenségét bizonyítod, nem a nagy csábítási tehetségedet.

Nőként nem akarom megmondani, mi kell ahhoz, hogy becsajozz, mert egyrészt mindenki más, másrészt meg nyilván megkapnám, hogy a nőknek fogalmuk sincs róla, mit akarnak, inkább ne akarjam megmondani nektek :D

De annyit tudok mondani, hogy a párom sem izmos, kockahasú (van némi pocakja, és amióta együtt vagyunk, ez csak nőtt), sem bunkó (ránézésre látszik rajta, milyen jófiú, sosem beszélt velem csúnyán vagy lekezelően), nem is nevezném gazdagnak éppen vagy valami elképesztően jóképűnek (bár azért nagyon helyes).

Tudjátok mivel vett le a lábamról? Hogy tényleges érdeklődést mutatott irántam. Érdekelte a napom, meg akart ismerni, vicces volt és meg tudott nevettetni, nem csak az érdekelte, mikor fekszünk már le végre, hanem komolyan programokat tervezett (nem is pénzbe kerülőseket, sétálgattunk a városban, meg hasonlók, néha max meghívott egy fagyira vagy limonádéra, hű, milyen gazdag lehet akkor, de ami pénzbe került, az mindkettőnk érdeklődésének megfelelő volt, színház, mozi, stb), ilyenek. ÉN érdekeltem, és nem a puncim, nem az volt a lényeg, hogy legyen VALAKI, az volt a lényeg, hogy ENGEM meghódítson.

2015. jan. 16. 14:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

18:

Te nőként sokkal válogatósabb vagy.

Neked egy nap az utcán járkálva megtetszik mondjuk 5 férfi a 200-ból, akiket nem bánnál ha odamennének hozzád és megszólítanának. Nekünk férfiaknak egy átlagos napon az utcán járkálva megtetszik 30 lány a 100-ból, akikkel nem bánnánk az ismerkedést.

Egyetlen lányt sem azért szólítok meg, hogy meglegyen a heti minimum, hanem mert tényleg tetszik. Ennek az az oka, hogy első látásra a férfiak számára a nők sokkal vonzóbbak, mint fordítva. Mert a férfiak a vizuálisabb típusok.

Én. kb. a lányok felét, egyharmadát, egynegyedét megdugnám, akiket meglátok az utcán. Te mondjuk 100 férfiból 5-öt maximum. Ez a különbség a két nem között.

(Megdugnám = szívesen ismerkednék vele)

2015. jan. 16. 14:29
 20/20 anonim ***** válasza:

"asztán mehetek délebre is olaszba németbe , mégdélebre norvégiába"

Lattal te mar terkepet valaha? : D

2015. jan. 16. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!