Fiúk ki szexelt már lánnyal erről az oldalról?
Figyelt kérdés
Nekem volt már szexuális kapcsolatom innen megismert lánnyal. Kíváncsi vagyok, hogy más mennyire talál itt ilyen partnert magának.
Lányok válaszát is várom, hogy mennyire mennétek bele ilyen dologba, ha itt megismernétek egy normális, értelmes férfit, aki még kinézetre is tetszik nektek?
2015. jan. 14. 21:19
21/27 anonim válasza:
Nem, és nem is mennék bele. Egy dugásért minek utazzak vagy 200 kilométert? Ha akarnám, itt a város környékén keresnék egy ribit, olcsóbban megúsznám, ennyi.
22/27 anonim válasza:
Én is találtam már innen valakit. Szopni pl jól tud.
23/27 anonim válasza:
igen
feltett egy kérdést azt se tudtam fiú-lány hány éves stb
írtam neki levelet és szóba elegyedtünk
kiderült egy városba lakunk
szimpatikusak voltunk egymásnak és összejárogattunk
jó fél évig megvoltunk egymásnak
azóta mindketten komoly kapcsolatban élünk de beszélgetni azért szoktunk
24/27 anonim válasza:
Itt ismerkedtünk meg a barátnőmmel több mint 1 éve, és már 9 hónapja vagyunk együtt.
16L
22F
25/27 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt már innen való ismeretségből szex.
29/L
26/27 anonim válasza:
óó banyek bár nekem is sikerülne!
27/27 anonim válasza:
Lehetőségem lett volna rá, de nem éltem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!