Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk ki szexelt már lánnyal...

Fiúk ki szexelt már lánnyal erről az oldalról?

Figyelt kérdés

Nekem volt már szexuális kapcsolatom innen megismert lánnyal. Kíváncsi vagyok, hogy más mennyire talál itt ilyen partnert magának.

Lányok válaszát is várom, hogy mennyire mennétek bele ilyen dologba, ha itt megismernétek egy normális, értelmes férfit, aki még kinézetre is tetszik nektek?

2015. jan. 14. 21:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Azt is írjátok már le, hogy ez hogy megy? Hogy hoztátok össze?
2015. jan. 14. 21:31
 12/27 A kérdező kommentje:
Szerintem az az alap, hogy normálisnak, és értelmesnek kell lenni. Például lehet hogy ugyanazzal az emberrel szóba se áll a lány, ha úgy indít egyből, hogy szex. :) De ha 1-2 hétig normálisan elbeszélgettek akkor lehet, hogy már a lány is belemegy beszélgetésbe szexről. :)
2015. jan. 14. 21:36
 13/27 anonim ***** válasza:
Az alap, hogy normálisan beszélek az emberekkel. De akik azt írják, hogy 3 partnert is találtak itt, azok miket írnak ilyenkor a kiszemelt partnerjelöltnek? Vagy hogy vezzetik rá, hogy megtörténjen?
2015. jan. 14. 21:39
 14/27 Unpredictable ***** válasza:

Ezt cáfolnám kérdező, én már indítottam orálozással és hát...

Csak a távolság volt akadály :)

2015. jan. 14. 21:40
 15/27 A kérdező kommentje:

14-es tudod a messziről jött ember azt mond amit akar. :D

Akik tőlem messzire laknak azok a lányok általában nekem is beígérnek mindent. :D

De tudom, hogy ezeknek a 99%-a ha itt lakna közel hozzám, akkor már nem nagyon váltaná be az ígéretét. :D

2015. jan. 14. 21:42
 16/27 Unpredictable ***** válasza:
Nem csak üres szavak voltak, ebben biztoa vagyok ;)
2015. jan. 14. 21:44
 17/27 anonim ***** válasza:
ti amúgy el is hiszitek amit ide írnak? XDDDD
2015. jan. 14. 21:45
 18/27 A kérdező kommentje:

14-es

Történt valami?

Nem történt semmi. Innentől nincs miről beszélni. :D

2015. jan. 14. 21:46
 19/27 anonim ***** válasza:
Most miért ilyen nehéz elhinni? Több mint 5 éve használom az oldalt, annyi idő alatt 3 nem olyan sok, szerintem.
2015. jan. 14. 21:46
 20/27 Buford Tannen ***** válasza:
0%
#8 neked 16 évesen a tojáshéj még a pitsádon van szóval elég szomorú hogy már kúrogtalol
2015. jan. 14. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!