Miért van az, hogy csak 10-ből 1 lány képes visszaírni netes ismerkedéskor, hogy bocs, de nem vagy az estem vagy valami hasonlót?
Társkereső oldalon szerintem illene. Bár nem tudom, ilyen oldalakon hány levelet kap valaki, nyilván ha kap vagy ötvenet, ötvenszer nem fog magyarázkodni, hogy miért nem.
Más oldalakon, amik nem konkrétan ismerkedős oldalak és sokaknak eszük ágában sincs ismerkedni, ne csodálkozz, ha nem reagálnak rá.
hát legalább egy sablon szöveget visszaírhatna, az se baj, ha csak ctrl c, ctrl v az egész. egyébként én is tapasztalom, az arány szerintem még rosszabb is, mint 1/10 ha csak azokat a csajokat nézem akiknél csak bepróbálkoztam. Ha előtte segítettem neki különböző dolgokban, akkor mondjuk visszaírnak akkor is, ha nem akarnak mélyebben ismerkedni.
gondolom azért lehet, mert
- egoisták, azt hiszik, hogy ők a világ közepe
- lesza*ják a másikat, még arra se méltatják, hogy "Bocs, nem vagy az esetem."
- lehet, hogy ők is ezt tapasztalják a fiúktól, bár én ezt nem tudom, mert nem szoktam fiúkkal ismerkedni. én mindig visszaírok, de én ugye csak egy vagyok a sok ember közül.
#5 én is ezt kaptam, kedves voltam tapintatos és egyszerűen levegőnek néztek..leszarom ki mit gondol, de ilyen vagyok.
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!