Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha kép nélkül interneten...

Ha kép nélkül interneten ismerkedek, akkor belsőmet szeretik meg és nem a külsőmet?

Figyelt kérdés
Már elegem van hogy csinos nőként mindig csak a külsőm miatt akarnak velem lenni a pasik, ennek utána meg is lesz mindig az eredménye......felszínesek, így elhagynak vagy megcsalnak stb. 27 éves vagyok már családot gyereket szeretnék, nem baj ha csúnya a pasi csak engem szeresen és ne a testem, cicim stb. Ha neten ismerkednék szigorúan kép nélkül akkor a belsőmet fogják megszeretni?
2015. jan. 12. 18:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Valahogy kétlem, hogy egy szakadt, ronda pasival kibékülnél, főleg, ha tényleg szép vagy. :) Ne ez vezessen, hogy hamar gyorsan családot, gyereket szeretnél, mert így nem fogsz normális pasit találni, csak olyat, akinek tényleg mind1, vagy akinél alapfelszereltség a kapuzárási pánik.

1 évvel vagyok idősebb nálad, talán még rosszul sem nézek ki, de nincs barátnőm. De mégsem keresek párt így, hogy azonnal gyereket, és mindegy, hogy kitől. :)

28F

2015. jan. 12. 18:58
 12/23 anonim ***** válasza:
Hány privátot kaptál már? :D
2015. jan. 12. 18:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy neten pont nem a belsődet fogja megszeretni, mivel azt csak személyesen tudod kimutatni. :)
2015. jan. 12. 19:00
 14/23 A kérdező kommentje:

"Hány privátot kaptál már? :D"

Eddig egy fiú érdeklődik :)

2015. jan. 12. 19:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azzal az egy fiúval máris kezdheted a családalapítást.Látod ilyen egyszerű a dolog.
2015. jan. 12. 19:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Nekem te nagyon kétségbeesettnek tűnsz. Ezt pedig a férfiak nem szeretik. Nagyon nem.

Már több mint egy éve nem volt barátnőm és én is 27 vagyok, ezért nagyon nehéz azt mondanom, hogy így én sem ismerkednék veled. Ha még ráérne egy 4-5 évig a dolog simán; de így...

Nem akarok felszínesnek tűnni, csak csúnya szóval még "élni" szeretnék, ami alatt nem orgiákat kell érteni, hanem utazásokat, kirándulásokat, kalandokat... Gyerekkel a nyakamban ez nem igazán megoldható szerintem.

2015. jan. 12. 19:07
 17/23 anonim ***** válasza:

Te csak azert akarsz kapcsolatot hogy gyereked legyen. Ez önzoseg mert bejosolható hogy a gyerek utan szetmentek es apa nelkul fog felnőni valamint kicseszel vele mert valoszinű hogy az apja rondasagat orokli.

Mindezt azert hogy babazhass egy kicsit

2015. jan. 12. 19:13
 18/23 anonim ***** válasza:
#5: Egyedül csak tőlem kapott százat. Ja, mégsem.
2015. jan. 12. 19:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Én is ezt szeretném, hogy ne a külső alapján ismerkedjek.

Nem vagyok ronda, de szerintem is rossz a külső alapján megítélni valakit.

Ha gondolod kedves kérdező akkor válthatnánk pár üzenetet. :)

Nyugi, nem vagyok elmebeteg vagy pszichopata. :D

27/F

2015. jan. 12. 19:20
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát valószínű mivel nincs kép.

Amúgy az oké hogy neked mindegy hogy néz ki a pasi, de a pasit lehet érdekli hogy hogy nézel ki.

Én ezért nem szeretek neten ismerkedni (sajnos) nem minden lány jön be. Akár milyen képet küldhetnek magukról ahol gyönyörűek valóságban pedig lehet hogy a falra másznék tőlük. A kép nélküli pedig még nagyobb lutri.

Én mint pasi (akármilyen felszínesen hangzik habár nem vagyok az) nekem igen is számít hogy néz ki egy lány (nekem tetsszen). Ha olyan képet mutat amire valójában nem hasonlít becsapva érzem magam, de még mindig jobb mint vaktában tüzelni.

2015. jan. 12. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!