Mit tegyek? Az osztálytársam tetszik nekem.
Figyelt kérdés
Mit tegyek? Előre is köszönöm! Az osztálytársam tetszik nekem. De most haragszik rám mert megvicceltem. Nem rég rám írt egy fiú a neten. Azt mondta h gyönyörű vagyk stb. eddig senki nem mondott ilyet! Tetszik nekem ő is . De ő messze lakik! És ask. Fm-en más lányok az évfolyamából elvileg tetszenek neki) A lényeg hogy az oszt. Társam kérdezősködött róla én meg elmondtam neki hogy mi volt. Hátha érzi hogy megbízok benne. De most állandóan ezzel piszkál . Mit tegyek? 12/L2015. jan. 12. 16:56
1/7 anonim válasza:
Köszönjük, de most már irány tanulni. Lefekvés előtt fogmosás!
2/7 anonim válasza:
Reggel anya megcsinálja a kakaódat,es meg este kikészíti a másnapi ruhádat;)
3/7 anonim válasza:
Oh gosh! Gyújtsd meg a haját, vagy mit bánom én!
4/7 A kérdező kommentje:
Kérlek neoltsanak!! Mert amikor maguk voltak eben a korban ua.csinálták plss .. 1. segítséget kértem 2. ha nem tudsz segíteni nem kell oltani mert biztos h semmi közük nincs hozzá .. csak segítségetk kértem!!
2015. jan. 12. 17:08
6/7 anonim válasza:
hát ha erről faggat akkor biztosan bejössz neki mondjuk van ez hogy "házi nyúlra nem lövünk" de ez spect én lesz*rom..
lényeg az ha tetszik neked akkor beszélgess vele érdeklődj iránta pl.:hol volt, mit csinált, stb és így tovább
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyoon nagyon köszönömö az előttem válaszolónak!!! És bocsánat az előző válaszomnál már fáradt voltam ezért fogalmaztam furcsán! Köszönöm!!
2015. jan. 14. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!