Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon tetszik egy osztálytárs...

Nagyon tetszik egy osztálytársam. Szerintetek mit csináljak? Hogyan tudnék legalább egy sima barátja lenni? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Tavaly óta vagyunk osztálytársak, és már egy jó ideje nagyon tetszik, de nem tudom mit csináljak. Nem nagyon beszéltem még vele, de nagyon szeretnék. Sajnos eléggé félénk vagyok, nem tudom hogy mit gondol rólam, hogy mit szólna aboz ha hozzászólnák, és szerintem csúnya is vagyok, de akkor is nagyon tetszik :/

2014. dec. 25. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Lány vagy? Vagy Fiú?
2014. dec. 25. 23:05
 2/4 A kérdező kommentje:
El felejtettem írni, 15 éves fiú (1 hónap és 16)
2014. dec. 25. 23:16
 3/4 anonim válasza:

tudom hogy ez kulsoseges lesz vagymi,de ha csunya vagy,akkor az oltezekedet kell feldobni es legy apolt, a hajadra is ugyelj,esetleg jarj kozmetikushoz ha arcproblemaid vannak.

a lannyal pedig ugy tudsz joban lenni hogy eloszor csak a tarsasagaban van, ha 10en vagytok es te is ott vagy az sem baj,de ne legy felenk mert az a lanyoknak nem igazan jon be,probalj megnyilni egy kicsit,de semmikepp ne mutasd hogy tetszik neked, legalabbis addig ne amig nem vagytok olyan kapcsolatban,es majd meglatod egyik (sajnos evrol kell beszelnem) evrol a masikra eleg jo kapcsolatotok lesz, a tobbi meg kialakul:) ido kerdese,ne siesd el a dolgokat

2014. dec. 26. 00:26
 4/4 anonim válasza:
házi nyúlra nem lövünk ezt jegyezd meg!!!!!! :D
2014. dec. 26. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!