Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatok fiú barátokat...

Hol találhatok fiú barátokat akik úgy állnak az élethez mint én?

Figyelt kérdés

Szeretnék tanulni photoshoppolni, rajzolni.

Újra akarok érettségizni.

Van haverom akivel együtt járunk edzeni de rajta kívül mindenki mással az alkohol az egyetlen közös nevező.

Ezt már unom nagyon.

Szeretnék idézőjelesen normális emberekkel haverkodni akik húznának felfele.

2015. jan. 12. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Photoshopploni én is szeretnék megtanulni, de érettségizni elég volt 4szer.
2015. jan. 12. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:

talán kellene melléd egy webfejlesztő :D

én a legjobb barátommal olyan kapcsolatban vagyok, hogy én programozó vagyok (2 webfejlesztő végzettségem van + grafikus + egyéb programozáshoz is értek), ő még most rak 1 szakmát, de ő nagyon szeret és tud is, photoshop-olni, videót vágni...szóval én vagyok aki a programozó felét vállalja a dolognak ő meg a grafikát...minden este napi 2-8 órát beszélünk skypeon, pl most 2 nap alatt 17 óra egyhuzamban...régóta jó barátok vagyunk húzzuk egymást...végeztem sulival, egyik ismerőséhez beajánlott dolgozni, én most kaptam egy privát weboldal fejlesztési ajánlatot egyből őt kértem fel designernek (csak vele dolgozok más grafikusra nincs szükségem), plusz egy elég jól fizető munkát kapott ezáltal...személyesen is találkozunk, de főleg neten tartjuk a kapcsolatot...és nem csak a munka köt össze...pl szilveszterkor csináltunk egy programot amivel eljátszottunk a boci-boci tarkát a TV-jén :D valami készülék hiba miatt sípol a TV ha bizonyos képet rajzol ki...és minél jobban ráközelítünk annál mélyebben sípol...na nekünk se kellett több :D félóra alatt megírtuk :D ő csinált képet én meg programot :) de ezek mellett együtt szoktunk online játékokat játszani/fejleszteni :) mi online játékban ismertük meg egymást, de mellette még elég sok hasznos embert...

szóval akár itt akár online játékokban...de akár személyesen is belebotolhatsz ilyen emberbe...de ilyen témájú fórumokon biztosan találhatsz ilyen személy!

sok sikert :)

2015. jan. 12. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, csak programozást tanulnék...
2015. jan. 12. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Adj fel hirdetést.
2015. jan. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!