Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatok meleg barátokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok meleg barátokat?

Figyelt kérdés
Merre tudnék meleg srácokkal ismerkedni? Volt már meleg barátom, aki sajnos most külföldön él, így nagyon keveset tudunk találkozni, közös programokat szervezni, tehát nem divatból vagy poénból keresnék! Többnyire mindig fiú barátaim voltak, akikkel nagyon jól megértettük egymást, azonban kellemetlen mikor egy idő után bepróbálkoznak nálam (Nem, nem vagyok leszbikus, csak ők épp férfiként nem jönnek be nekem, illetve az is zavart,mikor kaptam a megjegyzéseket az aktuális pasimra csak mert féltékenyek voltak). Szóval olyan fiúkat keresnék, akikkel lehetne programokat szervezni, beszélgetni,úgy hogy bármilyen hátsó szándékuk lenne. 22/L

2013. máj. 12. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
fontos, hogy meleg legyen? :DD
2013. máj. 12. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
google.hu
2013. máj. 12. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok meleg, de szívesen ismerkednék, csak végre egyszer az életben valaki közel is lakhatna hozzám. Mondjuk egy hátsó szándékom nekem is van (nem a szex), úgyhogy nem vagyok sokkal különb mint a fent említette barátok többsége. A pasidra nem tennék megjegyzéseket, teljesen elhatárolódok tőle, találkozni sem akarok vele. 22/F
2013. máj. 12. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: mégis milyen hátsó szándékod lehet, ha nem a szex? Azért erre kíváncsi lennék. :D
2013. máj. 15. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lábfétis. :D Nagyon, de nagyon szeretnék már partnert találni hozzá.
2013. máj. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!