én találhatok barátokat?
Figyelt kérdés
bara szemű, barna hajú kicsit szeplös, álítólag aranyos, kedves, mosolygós, 14 éves lány vagyok. 160cm és van rajtam 3kg tulsuly. Nem használok sminket mert csak 14 vagyo, és mindenki azt mondja hogy még fiatal vagyok ehez. Ti barátkoznátok egy ilyen emberrel? Szerintetek találok barátokat a kolliban és az iskolában.2014. aug. 28. 10:39
1/6 anonim válasza:
Van rajtad 3 kg túlsúly és még a szemed is barna? Bocs de ez így már túl sok, senki nem fog veled barátkozni.
2/6 anonim válasza:
Első komolytalan. :)
Szerintem ha meg mered szólítani az embereket és beszélgetsz, meghallagatod őket akkor sok barátot találhatsz. :)
3/6 A kérdező kommentje:
elsőnek. Vannak barátaim általánosból és a 3kg tulsuly szinte meg sem látszik. Másodiknak köszönöm, megy neked a zöld pacsi:)
2014. aug. 28. 12:52
4/6 anonim válasza:
CSak ironizáltam ... azt hittem egyértelmű, az lett volna a lényeg, hogy egy normális embernek szerintem teljesen mind1, hogy szpke vagy vagy barna vagy vörös vagy, hogy van-e rajtad 2-3 kg túlsúly, nem ezen fog múlni, hogy kikkel tudsz összebarátkozni.
5/6 anonim válasza:
Kit érdekel a külsőd??? Nekem például nem az számít hogy barna, göndör hajad van vagy fekete egyenes.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:)
2014. aug. 29. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!