Titeket mennyire befolyásol horoszkóp a párválasztás során? Hisztek benne?
Az utóbbi 5 nőből akikkel voltam, 4 felhozta, hogy én skorpió vagyok és emiatt mennyire összeillünk a horoszkóp szerint egymással.
Én férfiként nem hiszek benne.
22/F
Nem hiszek benne, hiszen én sem passzolok a saját horoszkóp képembe :P
Sőt a párommal sem kéne, hogy jóban legyek, mégis harmonikus a kapcsolatunk. Pedig minden hibát elejtünk, amit a horoszkóp szerint nem lenne szabad.
én lányként hiszek benne. az exem pl pont abba a kategóriába tartozott, hogy "Isten ments, nehogy összegyere vele" és igaz is volt. ugyanazok a gondok voltak, amiket a horoszkóp felsorolt.
szóval érdekes, ha megnézed, hogy ki illik hozzád párként/barátként. nekem sem véletlen, hogy pont azok a legjobb barátnőim (kettő ugyanazon a napon is született :D ), akik a horoszkóp szerint is illenek hozzám.
8-9:
De annyira mégis hisztek benne, hogy ilyeneket olvasgassatok és tisztában legyetek azzal hogy ki kihez illik/nem illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!