Fiúk, nektek tetszenek a művészek?
Vagy túl bonyolultnak/érthetetlennek tartjátok őket?
Vagy egyszerűen nem kezdetek ki olyan lánnyal, aki nem hagyja magát még csak nézni sem, és zárkózott?
Tudom, tegnap már kérdeztem, de minnél több ember véleményét hallom, annál pontosabb lesz a kis "statisztikám" :)
Nekem a csinos lányok tetszenek. Akik kedves, aranyos természetűek.
Aki ilyen, az tetszik. Aki nem, az nem. Lehet mellette felőlem művész, sportoló vagy bármi.
A VALÓDI művészek igen.
Az önmagukat művésznek kikiáltó hipszterek meg búzák nem, jó kis vastagkeretes hipszter-szemüvegben, ronda sálban és gagyi tornacipőben. És a "Művészet" annyi hogy ráhány a papírra és belemagyaáz valami baromságot.
De egy igazi komolyzene-művész vagy egy olyan festő aki SZÉP képeket csinál (tájkép, csendélet, portrék stb) az igen. De aki csak krikszkrakszol az nem
Kösz de nem. "nem hagyja magát még csak nézni sem, és zárkózott"
Attól h valaki művész attól még nem ilyen típus.
Adom a 2-es velemenyet.
Másrészt olyan csajra aki "nem hagyja magat nezni sem" csak a bunkok vagy a hipernocsabaszok nyomulnak.
Ha egy kapcsolatot nem ketten akarnak az mehet a kukaba.
3: A művészet (szerintem) nem feltétlenül tettekben nyilvánul meg... Ez kortól független. Leonardo négy évesen is kilógott, csakúgy mint harminc évesen. Szerintem maga az ember szemlélete az, ami művésszé teszi. A látásmódja, reakciói, a lelke... Művésznek lenni nagyon nehéz (és nem feltétlenül jó...)
Például lehet az is művész, aki csak gondolkodik, de lehet az is, aki eszméletlenül fest, vagy egy novella lázba hozza. Ugyanakkor vannak olyan emberek, akik jól festenek, mégsem művészek. Amit látsz, nem a valóság. A valóság egy dolog, ami átmegy a te "rostádon" és a művészeknek ez a rosta más. Persze van akinek ez nem tetszik, de pont ezt kérdezem, hogy nagy baj-e
4: Nem tehetek róla, egyszerűen csak nem bírom, ha nyitottan nézegetnek... Az, ha órán látom, hogy elkapja a fejét vagy ilyesmi, még jól is esik meg minden, de he pl mellettem áll akkor ne bámuljon már...
5: Értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!