Fiúk! Elvenné a kedveteket az ismerkedéstől, ha 170 centi vagyok, és mindennapi viseletem a 10 centis magassarkú?
Nem néz ki tramplinak, a magassarkú nőies, max kicsit erőltetetten kihívó, ha minden nap az van rajtad.
20/F
"Nem, mert én még így is magasabb vagyok."
És igen, tramplinak néz ki.
nehéz elvonatkoztatni a saját magasságomtól, mert ha 170 cm lennék akkor nyilván kellemetlenül érezném magam, de így hogy 192cm magas vagyok, így kimondottan tetszene ha 170 magas lenne a leányzó, a 10 centis magassarkú pedig hab a tortán, mert imádom ha egy jó lábú magas csajon dögös magassarkú van! szóval szuper!
27F
Köszönöm a válaszokat, és a lábfétises emberkék privátban való képkuncsorgását! Najó, utóbbit nem :D
Szerencsére nem vagyok megfelelési kényszeres, mások véleményétől függetlenül hordani fogok magassarkút, mert nagyon tetszenek, és jól érzem magam bennük.
Kíváncsi voltam a GYIK népe hogyan vélekedik erről, ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!