Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Elvenné a kedveteket az...

Fiúk! Elvenné a kedveteket az ismerkedéstől, ha 170 centi vagyok, és mindennapi viseletem a 10 centis magassarkú?

Figyelt kérdés
Ne azt válaszoljátok kérlek, hogy pl nem, mert ti még így is magasabbak vagytok, hanem hogy tramplinak néz-e ki egy normál, jó alkatú lány a magassarkú miatt már 180 centisen.
2015. jan. 10. 11:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
188 vagyok szóval még mindig alacsony lennél...
2015. jan. 10. 11:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Tökéletes :)
2015. jan. 10. 11:56
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem nézel ki annak, mert örülök ha minél magasabb vagy és minél magasabb próbálsz lenni.

És igen, akár tetszik akár nem, azért is bejön ha minél magasabb vagy, mert én meg 197 cm vagyok!

2015. jan. 10. 11:57
 4/16 anonim ***** válasza:
szerintem az már sok. én 192magas 23f vagyok. de 170magas vagy is elég jó.
2015. jan. 10. 11:57
 5/16 anonim válasza:
nem kifejezetten szexi lennel :)
2015. jan. 10. 11:58
 6/16 anonim ***** válasza:
Még mindig magasabb lennék, tehát nem :)
2015. jan. 10. 11:58
 7/16 anonim ***** válasza:

még így is magasabb lenne a pasik 50%-a :D én mit mondjak amikor 190cm vagyok és felveszem a 3 centis magassarkút :D

Szerintem vedd fel nyugodtan.. hisz az a lényeg, hogy neked tetszen

2015. jan. 10. 12:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, kérdés az, téged zavarna-e, hogy így magasabb vagy mint én?
2015. jan. 10. 12:02
 9/16 anonim ***** válasza:

szerintem a magasság lényegtelen, viszont két oldalról nézem ezt a kérdést, ha te szereted viselni és jól érzed magad kényelemes(de tudom h csak rövidtávon jó) akkor miért ne hordanád ha neked így jó és miért érdekel h más mit gondol? vannak olyan pasik akiknek ez kifejezetten bejön, magassarkú feszesen tartja a combjaid és a feneked ez előnyös lehet.

A másik oldala, nekem nem imponál ha mindennapi viseletként használja a magassarkút inkább alkalmakkor, randi vacsora, színház, stb. egy sétálós beszélgetős napon csak a gond van vele. Ez a személyes véleményem is megvannak az idők és helyek a magassarkunak, nem vetem meg mert jól néz ki egy jó testalkatú lányon, de ne minden nap elveszi a varázsát f/23

2015. jan. 10. 12:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem, a kifuto modellek is mind magasabb lanyok altalaban. A 170 koruli lanyok tudnak lenni a leg karcsubbak, hosszu combokkal meg minden :)
2015. jan. 10. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!