Fiúk! Elvenné a kedveteket az ismerkedéstől, ha 170 centi vagyok, és mindennapi viseletem a 10 centis magassarkú?
Nem nézel ki annak, mert örülök ha minél magasabb vagy és minél magasabb próbálsz lenni.
És igen, akár tetszik akár nem, azért is bejön ha minél magasabb vagy, mert én meg 197 cm vagyok!
még így is magasabb lenne a pasik 50%-a :D én mit mondjak amikor 190cm vagyok és felveszem a 3 centis magassarkút :D
Szerintem vedd fel nyugodtan.. hisz az a lényeg, hogy neked tetszen
szerintem a magasság lényegtelen, viszont két oldalról nézem ezt a kérdést, ha te szereted viselni és jól érzed magad kényelemes(de tudom h csak rövidtávon jó) akkor miért ne hordanád ha neked így jó és miért érdekel h más mit gondol? vannak olyan pasik akiknek ez kifejezetten bejön, magassarkú feszesen tartja a combjaid és a feneked ez előnyös lehet.
A másik oldala, nekem nem imponál ha mindennapi viseletként használja a magassarkút inkább alkalmakkor, randi vacsora, színház, stb. egy sétálós beszélgetős napon csak a gond van vele. Ez a személyes véleményem is megvannak az idők és helyek a magassarkunak, nem vetem meg mert jól néz ki egy jó testalkatú lányon, de ne minden nap elveszi a varázsát f/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!