A fiúk a lányokat szeretik jobban /szoknya, smink, magassarkú/ vagy akik fiúsak /farmer, tornacipő, gördeszka/? Hm? /9. -Be megyek, egyedüli lányként. A fiúknak melyik jön be jobban? /
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 20:40
1/11 anonim válasza:
9. osztályban a fiúknak mindegy. Lány vagy, ez érdekli õket.
2/11 anonim válasza:
Nekem a tornacipős kocka stílusú lányok.
3/11 anonim válasza:
TheDeparted is nagy igazságot mondott. 9.ben igazából tökmindegy csak nőből legyen. :D
4/11 anonim válasza:
Egyedüli lányként szerintem mindegy lesz... de amúgy a magassarkús dologgal lehet nem jársz jól...
5/11 anonim válasza:
Egyedüli lányként teljesen mindegy milyen a stílusod.
Ám miért akarsz mindenáron bejönni a fiúknak, gangbangot szeretnél? 14 évesen azt inkább mégse.
6/11 anonim válasza:
Egyébként meg amelyik te vagy, azt válaszd!
7/11 anonim válasza:
Add magad. Sose másnak akarj tetszeni!
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :D
nem vagyok stréber..csak nem veszek fel lányos cuccot..
am ismerősön mondta 9.-be reakció:
"Jéé,egy lány b*sszuk meg!"
2014. aug. 23. 20:46
9/11 anonim válasza:
Nem mondom, hogy egy mű cicababa vagyok, de azért én sose vennék fel egy sima pólót, egy farmert, meg egy tornacipőt. Én abban nem érzem jól magam. Jobban szeretem a csajosabb cuccokat. És szerintem is abba öltözz amiben jól érzed magad. Sose más miatt öltözz! Csakis magad miatt. :)
10/11 anonim válasza:
Eszter, ahogy írták előttem, teljesen mindegy milyen a stílusod mert ha egyedüli lány leszel az osztályban.
Egyébként meg úgyis a felsősök fognak érdekelni és a veled egykorúakat majd hanyagolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!