Felejtsem el és lépjek tovább?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy volt egy lány, nagyon sokat beszélgettünk egymással hajnalokig. Találkozásra végül nem került sor, aztán megszakítottam vele minden kapcsolatot, nem akartam álltatni. Közben nekem is lett párom és neki is. Már több, mint 1 éve, hogy utoljára beszélgettünk, de azóta nem telt el úgy egyetlen egy nap sem, hogy ne jutna eszembe. Próbáltam felvenni az általa megadott elérhetőségein, de egyiken sem tudom elérni. Kezd bennem egy olyan érzés kialakulni, hogy szándékosan csinálja... Mit tennétek a helyemben?2015. jan. 9. 23:51
1/3 anonim válasza:
Én innék egy sört, és elfelejteném ezt. Lépj tovább, de ku.va gyorsan.
2/3 anonim válasza:
Először te szakítottál meg vele minden kapcsolatot, most miért csodálkozol?
3/3 anonim válasza:
próbálkozz sztem mond meg neki, hogy te k.rtad el tudod jól és sajnálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!