Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mit néztek meg először...

Fiúk! Mit néztek meg először egy lányon?

Figyelt kérdés

Mi a legfontosabb? Külső és belső?

És a művészek tetszenek? (Nem az olyan művészekre gondolok, akik piálnak és "szabad erkölcsűek" így mindenkit megcsalnak... Hanem az igazi művész emberekre gondolok, akiknek pl őszintén meghat, elgondolkoztat egy novella, a magyarázás lázbahozza, énekel, zenél, fest...?)

Vagy inkább furáknak tartjátok őket...?

2015. jan. 9. 23:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért olyan fontos a lányoknak mit nézünk meg először? Az összkép számít. A szemed, a szád, a hajad, a testtartásod és ha tetszik ha nem a melled, a popsid mindened beleszámít.
2015. jan. 9. 23:12
 12/16 A kérdező kommentje:

1: Köszi

2: Értem :-)

3: Nézz inkább South Parkot, ahelyett, hogy itt bazarlod az időd kamatoztatlanul...

4: Mindkettő van :-)

5: Akkor jó!

6: Ez is klassz

7: Köszönöm!

8: Akkor vedd úgy, hogy azt kérdeztem, és válaszolj!

9: Ez kortól független. Leonardo négy évesen is kilógott, csakúgy mint harminc évesen. Szerintem maga az ember szemlélete az, ami művésszé teszi. A látásmódja, reakciói, a lelke... Művésznek lenni nagyon nehéz (és nem feltétlenül jó...) Különben honnan tudod, hogy 14 és vagyok? :-)

10: Értem :-)

11: Azért kérdezem meg, hogy tudjam, mikre kéne jobban odafigyelnem...

2015. jan. 9. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Külső megfog szóval első a külső.

Szép arcú hosszú hajú lány aki formás.

Hát én reálos vagyok szóval engem nem nagyon érdekel az irodalom, de ha a lány örömét leli benne hát én nem bánom.

Sokkal fontosabb hogy ne legyen flegma, bunkó és ez már egy jó kiindulási alap.

2015. jan. 9. 23:15
 14/16 anonim válasza:
Ha akarsz egy pasit fogni légy kacér, játkos, viccelős a többi nem nagyon lényeg, mindenkinek van foglalkozása, szakmája nem ez a céljuk hogy szabadidejükben is erről beszéljenek inkább hogy jól érezzék magukat amihez jól jön egy a fentebb leírtakhaz hasonló társ (szerintem)[23/f].
2015. jan. 9. 23:20
 15/16 anonim válasza:
Arcát, testalkatát
2015. jan. 9. 23:24
 16/16 anonim ***** válasza:
12: De most már nincs kedvem. :( A sikeres kérdéskiírás mögött is komoly pszichológia áll, tervezek is ebből egy disszertációt.
2015. jan. 9. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!