Csajok! (15-20) Mennyire számít a fiúnak a segge? Illetve mely testrészek a legfontosabbak? Mit néztek meg először?
Figyelt kérdés
Írjatok egy fiú ideált legyetek oly szívesek:D
17/F
2014. nov. 2. 18:44
1/7 anonim válasza:
Nagyon is számít a fiúnak a segge. Én pl. a jó szőröset szeretem :)
25/F
2/7 anonim válasza:
Én általában az arcot nézem először meg a testalkatot.
Ideál: Neymar :3
Ő tökéletes. Helyes, sportol tehát a teste is jó
15L
3/7 dincsike^^ válasza:
Fontos egy pasinál a segge jó feszes legyen. Én a vállát és a karját nézem egy pasinak legyen izmos.
18/L
4/7 anonim válasza:
Neymar egy majom. Ha neked ő tökéletrs, akkor ismerkedj a majomházban.
5/7 A kérdező kommentje:
neymarra gyakran a c*****ny gyerekek hasonlítanak. sokak szerint én Toni Kroos hasonmás vagyok.
2014. nov. 2. 18:58
6/7 anonim válasza:
nem értem mi ez a csajoknál mostanság, egy csúnya sötétbőrű gyerek mitől olyan vonzó?o.O
7/7 anonim válasza:
Max a fszod sotet.
Mindenkinek mas az izlese.
Szerintem te sem nezel ki jobban... szivesen megneznelek hogy te hogy nezel ki. Ha egy adonisz vagy akkor dumalhatsz. Es inkabb ne jatsszatok a rasszistat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!