Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen férfi tulajdonságok a legfontosabbak nektek? (állítsátok sorba)
Figyelt kérdés
Magasság (itt írjátok mekkora az ideális)
Arc
Hajszín
Pénisz méret (itt is hogy mekkora az ideális)
Pénz
Humor
Őszinteség
Törődés
Nyilván van akinek az jön be ami nincs ezek között de most ezeket állítsátok sorrendbe légyszives
2014. máj. 26. 16:51
1/12 anonim válasza:
Ha van pénz, a többi nem számít. Nem lány vagyok, de ez az igazság sajnos.
4/12 anonim válasza:
Külső: Arc, magasság (170 plusz), inkább szemszín
Belső: őszinteség, humor, törődés
Egyéb: péniszméret, pénz.
5/12 anonim válasza:
1-eske identitás zavarban szenved úgy néz ki.
Törődés
Humor
arc
haj
magasság
a többi pedig nem érdekel.
6/12 anonim válasza:
Hármaska, úgy bírom, hogy itt mindenki álszenteskedik, itt mindenki normális, itt mindenki szép/helyes, itt mindenki a régi időket nézi, hogy mi volt régen, de ha kimész a nagyvilágba, látod, hogy nem ez az igazság. Ha 30 körüli nő vagy, akkor megértem, de ha 25 alatti, akkor nem. :)
7/12 anonim válasza:
Őszinteség
Humor
Arc
Magasság (185 felett)
Törődés
Pénisz (a méret lényegtelen)
Hajszín
Pénz
8/12 anonim válasza:
Hatoska, én pedig úgy bírom, amikor a saját jelentőségüktől sértődötten itt pattognak és osztják az észt az életképtelen fazonok! :)
9/12 anonim válasza:
Torodes
oszinteseg
humor
Hajszin
Arc
magassag(180korul)
penz
10/12 anonim válasza:
Nyolcaska, Jólvan, én is szeretlek. :) De aki ide írt leányzó, az szinte a pénzt az utolsó helyre rakta, na azért ez már tényleg túlzás, eleve ha egy pasi átlagos, vagy az átlagnál jobban néz ki, akkor valószínű, hogy ad magára, tehát vagy neki van pénze, vagy a szüleinek/családjának stb. És máris nagy szerepet játszik a pénz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!