Lányok! Mik azok a belső tulajdonságok amik a legfontosabbak egy fiú megítélésének során?
Meg szoktam nézni egy srác vádliját, de nem ez az első gondolatom :D
Legyen udvarias és ne legyen bunkó. Ez a kettő nekem nagyon fontos. Meg persze, h legyen őszinte.
Legyen udvarias, humoros és ne görcsöljön mindenen, adja magát, ne legyen félénk.
A vádlit megnézem és tetszik ha izmos kidolgozott, de az sem baj ha átlagos, nem ez a fő szempont :D Csak max egy jó pont.
Első körben legyen okos, intelligens, mert ezek miatt tudok felnézni valakire nagyon. Legyen abszolút szellemi partner számomra.
Ne engedje, hogy a fejére nőjek, tudjon kezelni, ha hisztizni próbálok, már az elején.
A mostani párom már ilyen. Az esze a helyén, tapasztaltabb nálam, és mivel már van gyereke, a hiszti sem igazán hatja meg, ezért nem is próbálkozom vele.
Külsőre a többség nem mondaná jó pasinak, de szerencsére nem a többségnek kell szeretnie, hanem nekem. :) :)
(Vádlit nem csekkolok, a lábat egyben nézem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!