És a művészek tetszenek? (Nem az olyan művészekre gondolok, akik piálnak és "szabad erkölcsűek" így mindenkit megcsalnak... Hanem az igazi művész emberekre gondolok, akiknek pl őszintén meghat, elgondolkoztat egy novella, a magyarázás lázbahozza, énekel, zenél, fest...?)
Amúgy mint művészlélek nyilván bejönnek a művész csajok.
2015. jan. 9. 23:08
7/16 anonim válasza:
Arc, tekintt, aztán alak (azon belül segg). Majd járását.
8/16 anonim válasza:
A hónaljkutyáját. Komolyan, 2000-szer tették már fel ezt a kérdést. Inkább csak a művészeset kellett volna kérdezned.
9/16 anonim válasza:
14 évesen még nem vagy művész. :)
10/16 anonim válasza:
az összhang. Hülyeség csak külsőre alapozni. Sajnos a fiúk legtöbbször csak a külső adottságokat nézik. Persze, egyértelműen fontos, de pl nekem fontos az értelem, a kisugárzás. Nem vagyok hajszín függő, se szem, nekem nincsenek ilyen mizériáim. Ha vki szép, csinos, aranyos. lesz.rom h milyen haja van :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.