Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Amelyik lány elhízik, annak...

Amelyik lány elhízik, annak az igényei is leesnek?

Figyelt kérdés

Mert most tinderről csetelek egy lánnyal, mondjuk már eleve gyanus volt, hogy szót értek vele és tudunk beszélgetni...

Mert tudjátok a csinos fiatal lányoknak kb 2x annyi az iq-ja, mint nekem, ezért nem nagyon tudok velük beszélgetni.

Egy csúnyább lánnyal viszont könnyebben megértetem magam, mivel eleve tetszem neki (mivel az ő szemében én jó pasi vagyok) és ezért fenntartja a beszélgetést meg ilyenek...

És most van egy csaj, hozzám képest kicsit jobban néz ki (képen), ezért is furcsa, hogy miért beszélget velem. Úgy értem beszélgetünk mint fiú a lánnyal és nem az időjárásról meg ilyenek.

Viszont facebookon a 2014-es képein már el van hizva. :( :( :(

Vannak ilyen 2010-2012-es képei, azon szép karcsú meg minden.

És én meg biztos vagyok benne, hogy ha tényleg jól nézne ki még, akkor én már nem is lennék neki érdekes még látatlanban sem.

2015. jan. 9. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Összejössz vele, elmentek kondizni és időközben lesz egy szexi csajod és neked is jó alakod :D
2015. jan. 9. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem.
2015. jan. 9. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

"Mert tudjátok a csinos fiatal lányoknak kb 2x annyi az iq-ja, mint nekem,"

A fiatal lányok IQ-ja 80-90 körül mozog. Hogy tudsz létezni 45-ös IQ szinttel?

2015. jan. 9. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Szerintem pont úgy.XD
2015. jan. 9. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Szóval jól értem: aki szép, az buta.

Aki csúnya, az okos.

Csúnyáknak csak a csúnyák tetszenek.

Ne haragudj, de mégis hány éves?

2015. jan. 9. 13:49
 6/6 A kérdező kommentje:
22
2015. jan. 9. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!