Szeretitek ha rámenős a nő vagy jobb szerettek hódítani?
Én azt szeretem,ha a nő kezdeményez.
De azért ne úgy,hogy ri..ncosan nyomul,ne odadobja magát,csak ő is tegyen érte,ha már akarja.
inkább hódítás...de jó ha kicsit huncut a lány ismerkedésnél...nem azt mondom, hogy legyen r1b1zl1, de ne tartson 3 lépés távolságot...ne dobja le a melltartóját, de pl simogatás, ölelés visszajelzésnek még belefér...meg ne várja a sült galambot hanem mondja meg mit szeretne...nem tudunk mindent kitalálni amire gondol a másik...tehát ha mondjuk meg van beszélve egy randi és éppen kedve van fagyizni (épp nem aktuális :D) vagy bármi más ami előre nem lett megbeszélve akkor szóljon, mert lehet magunktól nem térünk el az előre megbeszélt tervtől, viszont ez feldobná a hangulatát...
az se jó ha várja a sült galambot és az se ha odajön: "te-én este 6 randi XY étterem"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!