Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretitek ha rámenős a nő...

Szeretitek ha rámenős a nő vagy jobb szerettek hódítani?

Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 08:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Mikor milyen hangulatom van, de többnyire hódítani szeretek jobban.
2015. jan. 9. 09:00
 2/8 opened paradise ***** válasza:
100%

Én azt szeretem,ha a nő kezdeményez.

De azért ne úgy,hogy ri..ncosan nyomul,ne odadobja magát,csak ő is tegyen érte,ha már akarja.

2015. jan. 9. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

inkább hódítás...de jó ha kicsit huncut a lány ismerkedésnél...nem azt mondom, hogy legyen r1b1zl1, de ne tartson 3 lépés távolságot...ne dobja le a melltartóját, de pl simogatás, ölelés visszajelzésnek még belefér...meg ne várja a sült galambot hanem mondja meg mit szeretne...nem tudunk mindent kitalálni amire gondol a másik...tehát ha mondjuk meg van beszélve egy randi és éppen kedve van fagyizni (épp nem aktuális :D) vagy bármi más ami előre nem lett megbeszélve akkor szóljon, mert lehet magunktól nem térünk el az előre megbeszélt tervtől, viszont ez feldobná a hangulatát...

az se jó ha várja a sült galambot és az se ha odajön: "te-én este 6 randi XY étterem"...

2015. jan. 9. 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:
én a rámenős nőket szeretem :) az sem baj, ha durva(karmol,harap,csapkod) az ágyban.
2015. jan. 9. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szeretem a rámenős nőket, de csak a szerelemben és szexben :)
2015. jan. 9. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
A nők es ferffiak teljesen mast ertenek a ramenős nő fogalman..
2015. jan. 9. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Legyen rámenős.
2015. jan. 9. 10:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is inkább a rámenősebb nőket kedvelem,az ismerkedési szakaszban mutatott érdeklődés jó eséllyel tükrözheti hogy az ágyban mennyire lesz aktív a lány,én legalábbis eddig ezt így tapasztaltam meg. Írhatna is egy kedves rámenős csajszi :-P 24/F voltam
2015. jan. 9. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!