Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kezdek megszeretni egy lányt,...

Kezdek megszeretni egy lányt, de nem akar kapcsolatot. Jobb ha még eltolom magamtól mielőtt komoly lenne ugye?

Figyelt kérdés
Felesleges próbálkozni mert tényleg nem igazán szeretne. Viszont barátkozni azt nagyon.
2015. jan. 3. 01:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen
2015. jan. 3. 01:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Baratkozz. Es majd ha szeretne, ott leszel neki:)
2015. jan. 3. 01:07
 3/10 anonim ***** válasza:
De a szexualitás mindig ott, ne barátkozz, csak légy a közelben flörtölj vele meg stb.
2015. jan. 3. 01:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ hogy tudnád feldolgozni, ha nem jönne össze.
2015. jan. 3. 01:12
 5/10 A kérdező kommentje:

hát mivel én kezdem megszeretni ezért most még fel tudom dolgozni. de ha valakivel eleve úgy ismerkedsz meg mint férfi és nő és úgy is indul a dolog de aztán kinyög egy ilyet hogy "nem akar kapcsolatot" és mikor kérdezem hogy miért "hagyjuk ezt"-et mond, az már gáz kicsit.

Most még eldobom könnyen viszont barátság nekem teljesen kizárt. Azt is mondta hogy elővigyázatos meg a pasik csak addig akarják őt még nincs más.

Igazából teljesen összezavarodtam.. mert első 3 nap az úgy indult mint egy igazi ismerkedés "ÚGY", viszont most már nagyon nem úgy érzem.

2015. jan. 3. 01:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Biztos a sok csalódás miatt nem akar semmit.
2015. jan. 3. 01:18
 7/10 A kérdező kommentje:

jah csak ezek szerint totál félreértettük egymást.

Minek mondta azt hogy tök normális vagyok?

Minek kérte el a számom?

Illetve minek mentünk el valahova?

Plusz minek csinál olyan dolgokat amiket nem lehet félreérteni, vagyis egy barátságnál nem számít, viszont kapcsolatnál vagy olyan ismerkedésnél igen?

és még ő nevezi magát emberbarátnak. nincs vele különösebb gond... csak... játszik mások érzéseivel.

2015. jan. 3. 01:21
 8/10 anonim ***** válasza:
A nem akarok kapcsolatot csak önvédő mechanizmus.
2015. jan. 3. 01:22
 9/10 anonim ***** válasza:
keress egy olyan lányt aki megbecsül nem csak ilyen tartaléknak tart..
2015. jan. 3. 01:49
 10/10 A kérdező kommentje:

Töröltem az elérhetőségeit és letiltottam a számát. :3

Úgy érzem nincs szükségem magyarázni neki bármit is. Eleve nem úgy állt hozzá, hogy akár azt is megérdemelje, hogy szóljak neki hogy ehhez nekem se időm se kedvem.

2015. jan. 3. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!