Miért nem vagyok képes lányokkal beszélgetni?!
Próbáld majd ki hogy legközelebb ilyen beszélgetős este előtt iszol egy picit!
Nem, nem azt mondom hogy később mindig kell majd, de szerintem ez valahogy így működik: ha még teljesen magadnál vagy és egyszer csak azon kapod magad hogy bátran csacsogsz bárkivel szinte bármiről, utána tudni fogod hogy igazából képes vagy rá, csak ilyenkor az alkohol kihozta belőled.
Szerintem a legtöbb ilyen zárkózott ember képes megnyílni, neked például az interneten épp megy... A szókincsed megvan hozzá, beszélni valószínűleg tudsz. Valószínű hogy pár dologban hátrányod van (testbeszéd, jó hanglejtés, spontán humor) de valahogy el kell kezdeni!
Kíváncsi vagyok sikerül-e :)
Nekem a legutóbbi "randim" szerintem azért is ment olyan könnyedén, mert forraltboroztunk... Következő találkozón már teljesen magabiztosan beszéltem vele, néztem a szemébe, hisz tudtam hogy simán megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!