Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem vagyok képes lányokk...

Miért nem vagyok képes lányokkal beszélgetni?!

Figyelt kérdés
Kis korom óta valahogy antiszociális zárkózott és csendes vagyok.Ebből kifolyólag keveset beszélek emberekkel azt is inkább interneten. Társaságban én vagyok aki kussol és néha elmond 2 mondatot és mikor valakivel 2esben vagyok akkor ha ő nem tartja fent a beszélgetést én kb képtelen vagyok rá. Hihetetlenül zavar engem, de hiába próbálkozok minimális változást tudok csak elérni. Barátaim persze vannak de ők beszédesek ezért nincs kínos csend, de ha valakivel aki nem pofázik fojton 2en maradunk mindig-mindig kínos csend a vége,próbálok feldobni 1-1 témát de valahogy mindig kudarcba fullad a dolog. Nem tudom már, hogy mit tehetnék.
2015. jan. 8. 23:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Van bármi oka? Félsz vmitől?
2015. jan. 8. 23:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Talán magától a helyzettől egy kicsit, de nem hinném, hogy ez lenne az oka. Volt már negatív tapasztalatom is lánnyal de ebben nem az a mérvadó ha erre gondolsz.
2015. jan. 8. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Kommunikációs tréning, pszichológus, vagy alkohol. Ezek közül bármelyik meg tudja oldani a nyelved :)
2015. jan. 8. 23:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát ezek a tréningek valahogy távol állnak tőlem, bár lehet hogy megoldaná a dolgot. Pszihológushoz járok (más okbol kifolyólag) és ilyen alap dolgokat mondott hogy ismerkedjek meg új emberekkel meg hogy keressek valami új közösséget, ez megtörtént de a kívánt változást mégsem érte el. Alkohol meg oké de ha sétálok az utcán egy osztálytársammal akkor nem fogom meghúzni az otthonról hozott páleszt.
2015. jan. 8. 23:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyépként köszi a választ :)
2015. jan. 8. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbáld majd ki hogy legközelebb ilyen beszélgetős este előtt iszol egy picit!

Nem, nem azt mondom hogy később mindig kell majd, de szerintem ez valahogy így működik: ha még teljesen magadnál vagy és egyszer csak azon kapod magad hogy bátran csacsogsz bárkivel szinte bármiről, utána tudni fogod hogy igazából képes vagy rá, csak ilyenkor az alkohol kihozta belőled.

Szerintem a legtöbb ilyen zárkózott ember képes megnyílni, neked például az interneten épp megy... A szókincsed megvan hozzá, beszélni valószínűleg tudsz. Valószínű hogy pár dologban hátrányod van (testbeszéd, jó hanglejtés, spontán humor) de valahogy el kell kezdeni!

Kíváncsi vagyok sikerül-e :)

Nekem a legutóbbi "randim" szerintem azért is ment olyan könnyedén, mert forraltboroztunk... Következő találkozón már teljesen magabiztosan beszéltem vele, néztem a szemébe, hisz tudtam hogy simán megy!

2015. jan. 9. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!