Miről lehet beszélgetni a lányokkal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég hülye kérdés, bármiről lehetne beszélgetni velük, de valahogy mégsem haladok előre. Hamar elfogy a téma. Szoktam lányokkal beszélgetni, kérdezgetem őket a tanulmányaikról/munkájukról, hova szoktak járni szórakozni, mi a hobbijuk, mik a terveik a jövőre nézve stb, de ha ezeken túl vagyok akkor elfogynak a kérdések és nem tudok semmiről beszélgetni velük, egyszerűen nem jut eszembe semmi, főleg akkor, ha ők sem valami közlékenyek. Valószínűleg velem van a baj, mert sok lánnyal előfordult már ez. Úgy érzem, hogy untatom őket. Valamikor próbálnám megnevettetni őket, de nem jut eszembe semmi vicces. Veletek is előfordult már hasonló? Mi ilyenkor a teendő? Keressek más lányokat vagy az én hozzáállásomon kéne változtatni?2014. dec. 30. 13:15
1/11 anonim válasza:
A családjukról is kérdezheted őket. Van-e testvérük, stb. Ezt amúgy is szokták szeretni, mert látják rajtad, hogy komolyabban érdekled.
3/11 A kérdező kommentje:
A család jó ötlet, de ezt is kitárgyaltuk :)
2014. dec. 30. 13:30
4/11 anonim válasza:
Film? Zene? Stb. Nem igaz, hogy nem tudsz kitalálni valamit.
5/11 A kérdező kommentje:
Film, sorozat, zene, ezeket is mind megkérdezgettem, de ha olyan válaszokat adnak hogy "mindent meghallgatok" vagy "munka miatt nem sok időm van tv-t nézni" akkor megint nem nagyon tudok tovább haladni...
2014. dec. 30. 13:33
6/11 A kérdező kommentje:
Megkérdezem mi újság? -Semmi.
Mit csinálsz/csináltál ma? Semmit, unatkozok.
2014. dec. 30. 13:36
7/11 anonim válasza:
Ha majd találsz megfelelő beszélgető partnert meg fogsz lepődni, hogy nem kell előre gyártott kérdéseket feltenni és mégis elszáll az idő. Ha ilyen válaszokat adnak valószínűleg el is felejtheted azt a lányt, az nem akar semmit. Minden adódó alkalomból szóviccet kell csinálni, direkt helytelenül fogalmazni... ez szórakoztatja őket de oda kell figyelni kinél mit engedhet meg az ember... ne görcsölj légy laza...
8/11 anonim válasza:
Velem pl perverz dolgokról is lehet beszélgetni, a perverz humort kifejezetten szeretem :D
9/11 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy ez függ attól mennyire passzoltok össze, meg attól is hogyan indítsd a beszélgetést. Ha úgy indítasz hogy "Szia. Szimpatikus vagy. Írj kérlek pár sort magadról" az szerintem túl erőltetett. Szóval ne erőltesd mert akkor tuti nem fog sikerülni.
10/11 anonim válasza:
En mint lany azt tudom mondani, hogyha mar tenyleg mindent vegigkerdeztel es semmi keppen nm nyilik meg a lany akkor hagyni kell. Ha egy lannyal van valami kozos tematok akkor elobb utobb megnyilik es akkor mar a beszelgetes is konnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!