Lányok, ti járnátok egy olyan sraccal, aki mindig ugy nez ki, mintha be lenne szivva? XD
Figyelt kérdés
Amugy tok helyes srac, de olyanokra gondolok, hogy faradt tekintet, picit lassabb felfogas, vagyis ha mondasz neki valamit, neha eltelik 10 mp mirereagal, meg alapjaraton olyan sz.arok az egesz vilagra stilus, ez mindig igaz, ha reszeg, akkoris ilyen, max hangosabb, ha veszekszik akkoris :D (aki esetleg nezi a mostani Valo Vilagot, viselkedesre kb mint Laci :D)
Amugy semmi baja nincs, marmint mentalisan meg hasonlok :D
Ti jarnatok egy ilyen sraccal?
17L ja es o is 17 :)
2015. jan. 8. 22:42
1/8 anonim válasza:
Ha úgy érzed, ő a szellemi társad nem gáz
3/8 anonim válasza:
Én is szoktam.ilyen lenni :D 15/f majdnem.minden második nap ilyen vagyok :D
4/8 anonim válasza:
Ha csak iskolában szoktál vele találkozni, akkor ez nem jelent semmit. Suliban én is az esetek 99%-ában tisztára kómás voltam. Nem egy ismerősöm csodálkozott, hogy nem is tudta milyen vagyok valójában miután megismert iskolán kívül is.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem csak ott szoktam vele talalkozni, es mindig ilyen :)
2015. jan. 8. 22:59
6/8 anonim válasza:
inkabb jarj egy olyannal, aki mindig ugy nez ki, mintha be lenne LSDzveXD
7/8 anonim válasza:
Én matek órán pont ilyen vagyok, full drogos... :D
Buliban, részegen meg mintha kokóztam volna :D
18f
8/8 anonim válasza:
Először azt hittem hogy a suliból egy lány rólam kérdez, de egy év korkülönbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!