Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen idióták a mai...

Miért ilyen idióták a mai tizenévesek?

Figyelt kérdés

Sokkal jobb nekik a bizonytalanság, nem beszélik meg, hogy mit is akarnak egymástól, inkább itt teszik fel, hogy "lehetek-e terhes", ahelyett, hogy odafigyelnének biológiaórán vagy kikérnék nőgyógyász véleményét, stb. Sík hülyék.

Ja, arra az esetre, ha valaki betámadna, hogy általánosítok, akkor az érezze kivételnek magát.

Költői kérdés, csak ki akartam írni magamból a feszültséget.

2015. jan. 8. 20:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ezért van annyi szerencsétlen a világon, mert egyesek nem tudnak vigyázni a farkukra, és mások elhanyagolják a saját gyereküket, egyetlen szó nélkül le tudnám lönni az ilyeneket, az emberek söpredéke.
2015. jan. 9. 06:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom, hogy igazad van. Sok esetben azok is kiírnak ilyesmit (pl. önigazolásból), akik egyébként figyeltek biosz órán. Ez egy névtelen oldal, szerintem amit itt megkérdeznének, azt, ha nem lenne internet, sehol nem kérdeznék meg. Nem hiszem,hogy ez úgy működik, hogy a kérdések átrepültek az internetre. Ezeket régen senkitől nem merték megkérdezni.
2015. márc. 23. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!