Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerősömről feltételezem,...

Ismerősömről feltételezem, hogy meleg, erről hogyan lehet meggyőződni? 21/F (Homofóbok, idióták kíméljenek)

Figyelt kérdés

A srác velem egykorú (21). Teljesen átlagosan öltözködk (még csak nagyon divatosnak sem nevezhető), a legfeltűnőbb hogy nem beszél szinte soha csajokról, csajozásról és bár sok lánnyal jóban van, amióta csak ismeremnem (2 és fél év) nem volt barátnője, de szerintem azelőtt sem nagyon lehetett pedig vékony, helyes, humoros srác, igazi nagydumás, de néha kifejezetten flegma. Leginkább fiú haverjai vannak. Velem többnyire jófej, de nem kimondottan közeledő.

Ezek mennyire jellemző tulajdonságok? Szerintetek hogyan győzödhetnék meg a legkevésbé kínos módon erről?

Egyszerűen csak rákérdezni nem merek, azzal nagy eséllyel saját magamat árulnám el, annál pedig nincs nagyobb félelmem az életben. Ugyanis rólam sem tudja senki és hozzám hasonlón kívül nem is árulnám el senkinek. Ezért lenne fontos, hogy biztosan tudjam róla, mielőtt erről beszélnék vele.

Tudom, nem egyszerű a szituáció, de talán Ti segíthettek néhány tanáccsal. (Respect annak, aki ezt végigolvasta)

21/F

2014. dec. 20. 00:15
 1/6 anonim válasza:

Igazán hasznos választ nem tudok adni, de nem tudsz esetleg "poénból" olyan kérdéseket, vicceket feldobni ami súrolja a határokat?:P Talán azokból a reakcióidból könnyebben leszűrheted.

Én a fiúkat is szeretem és az egyik osztálytársamról így derítettem ki hogy ő sajnos nem. :D :D

Nála elutasító reakciók érkeztek, szerintem ha valaki az akkor nem nyíltan elutasító.

2014. dec. 20. 00:27
 2/6 anonim ***** válasza:
amit eddig leírtál nekem abból az jön le, hogy a srác hetero, csak valamiért nincs kapcsolata. Az hogy valakinek nincs barátnője az gyakorlatban kicsit se hozza közelebb azt a hitet, hogy meleg.
2014. dec. 20. 01:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Nos ennyi infóból semmit nem lehet leszűrni, ami a kérdés szempontjából releváns...

Az viszont nem is lenne számodra elégséges, hogy meleg a srác. Nyilván nem véletlenül érdekel a nemi érdeklődése, azonban ha a vonzalom kölcsönös lenne, akkor szerintem jobban szikrázna a levegő... Kivéve, ha nagyon visszahúzódó, de nem úgy tűnik a leírásodból.:D (de az is lehet, hogy ez csak a külső váza neki)

2014. dec. 20. 10:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Nyilván, csak nagyon általánosan írtam, nagyon sok mindent házzá tehetnék még...

#3: lehet hogy igazad van, de most elsősorban csak arra vágyok hogy legyen valaki a környezetemben akivel őszintén tudok beszélni.

2014. dec. 20. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem hozd fel témának a csajokat, és ha esetleg ugyanazt a reakciót látod rajta vagy hallod tőle, amit szoktál, akkor kérdezz rá egyenesen, hogy meleg-e. Abból, hogy rákérdezel, nem fogja leszűrni, hogy te az vagy.

Saját tapasztalatból mondom ezt. Egyik haverom kezdett gyanakodni, hogy meleg vagyok, majd egyszer a témához illő komolysággal rákérdezett, én meg elmondtam az igazat. És attól, hogy rákérdezett, meg sem fordult a fejemben, hogy ő esetleg meleg lenne. Azóta is jóbarátok vagyunk.

2014. dec. 21. 14:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez egy jó ötletnek tűnik. :)
2014. dec. 21. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!