Van itt esetleg természetes vörös hajú srác aki netán még a srácokhoz is vonzódik?
Természetes vörös hajú lány vagyok, aki a lányokhoz vonzódik. :S
Az az érzésem, semmi dolgunk egymással. :D
Sosem hallottam, hogy bárhol is fétis lenne ez.
Én magam úgy vagyok vele, hogy akinek vörös a haja, legyen az akár fiú, akár lány, akár valami más, már előnnyel indul a szememben. Mert ugye sorstárs. Olyan havi egyszer-kétszer látok természetes vöröst az utcán, akkor mindig össze is mosolygunk.
Ami pedig a romantikus dolgokat illeti, nekem teljesen mindegy. Nem a hajszín dönti el. =) Sőt, talán jobb, ha nem vörös, mert akkor én mellette különleges vagyok. :D
Nos ami azt illeti, én sem gondoltam volna, de rávilágítottak páran, hogy talán fétis, és aztán utána néztem, tényleg létezik ilyen fétis :)
És talán, hogy bemutathassam saját példán keresztül én minden nap ha elmegyek a városba Busapesten, 5-6 természetes vöröset látok :D szóval ennyire jellemzően észreveszem őket.
Utóbbi kommentelőnek pedig: nagyon kedves vagy, de sajnos a 14 nekem a nagyon nagyon fiatal kategória, de tényleg aranyos vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!