Miért ilyen idióták a mai tizenévesek?
Sokkal jobb nekik a bizonytalanság, nem beszélik meg, hogy mit is akarnak egymástól, inkább itt teszik fel, hogy "lehetek-e terhes", ahelyett, hogy odafigyelnének biológiaórán vagy kikérnék nőgyógyász véleményét, stb. Sík hülyék.
Ja, arra az esetre, ha valaki betámadna, hogy általánosítok, akkor az érezze kivételnek magát.
Költői kérdés, csak ki akartam írni magamból a feszültséget.
Amelyik gyereket szeretettel, odafigyelve és jó példával nevelik a szülei, legtöbbször kiegyensúlyozott és jó fej lesz.
Aztán a tinédzser minél inkább eszéhez tér, annál inkább a saját felelőssége lesz, ha idióta. De sajnos a hosszú éveken át az agyakba ivódó mintáktól nehéz szabadulni...
Ha nem is hülyék, de tényleg életképtelen a legtöbbjük. El vannak kényelmesedve, hozzá vannak szokva, hogy valami/valaki majd mindent megcsinál helyettük. Hogy úgyis lesz valahogy. És ez egyre rosszabb lesz, míg meg nem teremtenek egy teljesen új világot.
Ilyen undormányokon szocializálódnak, mégis mit vársz?
En sem ertem, sok kerdes lattan az fogalmazodik meg benne, hogy vajon miert szexel az, aki meg eretlen hozza, vagy nem eleg tajekozott.
En is fiatal vagyok, 17 eves, de mikor eloszor szeretkeztem a baratommal, eszembe nem jutott volne se elotte, se utana barmifele kerdest kiirni az aktussal kapcsolatban. Teljesen tisztaban voltam a dolgokkal, ez lenne a normalis.
De tenyleg nem feltetlen csak a tinedzserek a hulyek.
Pl mikor egy kocsmaban, a parom haveri. korebol egy 23 eves "felnott ember"-nek en mondom el, hogy "de, az elovaladektol is teherbe lehet esni,,
szerintem ott kezdodnek az igazan nagy bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!