Visszataszító és elrettentő lehet, ha nem foglalkozok a Facebook profilommal?
Szerintetek előfordulhat az, hogy egy embert azért kerülnek a való életben, mert nem foglalkozik a legnagyobb közösségi oldalon lévő profiljával, csak azért, mert nem kimondottan érdekli az, hogy életének minden bolha lábszárszőrnyi jelentőségű eseményt megosszon? Vagy naponta töltsön fel új képet?
Elképzelhető, hogy a Facebook uralja a mai fiatalok döntő többségének az életét?
Az én baráti körömben még sosem tapasztaltam ezt. Már azt sem tudom, hány éve van fészem, de elég sok, nincs profilképem, borítóképem, és még életemben nem posztoltam semmit. Csak azért regisztráltam, mert évekig cserediákoskodtam, és most a munkám miatt is sokat utazok, és jól jön az embernek az ingyenes és gyors kommunikáció, ha a legtöbb ismerősétől többszáz, netalán ezer km választja el.
Sosem volt még olyan, hogy valaki emiatt kerülni kezdett volna a való életben, a tapasztalatom az, h mindeki nagyívben tojik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!