Visszataszító és elrettentő lehet, ha nem foglalkozok a
Facebook profilommal?
Figyelt kérdés
Szerintetek előfordulhat az, hogy egy embert azért kerülnek a való életben, mert nem foglalkozik a legnagyobb közösségi oldalon lévő profiljával, csak azért, mert nem kimondottan érdekli az, hogy életének minden bolha lábszárszőrnyi jelentőségű eseményt megosszon? Vagy naponta töltsön fel új képet?
Elképzelhető, hogy a Facebook uralja a mai fiatalok döntő többségének az életét?
Akinek igen, annak uj világrendi megsemmisülést kívánok.
2015. jan. 7. 21:25
13/21 anonim válasza:
Én sem foglalkozok vele, de ettől még nem kisebb a népszerűségem.
Viszont az irritáló, hogy annyira fb központú lett a magyar társadalom, hogy nélküle már lassan semmit nem lehet csinálni... és szerintem ez nagy baj.
Ha olvasok valamit, likolj fb-on! Addig nincs 5 perces hülyeség az oldalon.
Regisztrálnál egy oldalra: lépj be a fb fiókoddal.
FÚÚÚÚÚÁhhhhhhhuákkkkkkkkkk!!!!!!
2015. jan. 7. 21:27
14/21 anonim válasza:
Mennyi embernek van itt humora... Növesszetek humorérzéket meg intelligenciát. 6-os.
2015. jan. 7. 21:29
15/21 anonim válasza:
nekem 4 éve nincs fészem...:/
akkor én nem vagyok teljes értékű ember? :O
2015. jan. 7. 21:32
16/21 anonim válasza:
Mi az a facebook?
2015. jan. 7. 21:32
17/21 anonim válasza:
Én sem foglalkozok a facebook profilommal túlságosan, de ilyen fäszságot biztos nem kérdeznék soha. Eszembe sem jutna ilyesmi. Mintha csak el akarnád mondani, hogy te milyen pozitív kivétel vagy a társadalomban és ezért azt várod, hogy dícsérjünk meg és adjunk neked igazat.
2015. jan. 7. 21:34
18/21 anonim válasza:
igen, tudjuk. itt senki nem néz tv-t, mindenki Shakespeare-t olvas szabadidejében és teát kortyolgatva társalog a szecesszió irodalmáról.
2015. jan. 7. 21:34
19/21 anonim válasza:
18: ment a zöld pacsi. :)
2015. jan. 7. 21:36
20/21 anonim válasza:
Hogy lehetne valaki ezért visszataszító? Ott már komoly problémák vannak, ha valaki ez alapján ítél el egy embert. Viszont sajnos tény, hogy bizonyos helyzetekben nélkülözhetetlen. Sokszor kell a tanulmányokhoz, a munkához...Persze van hasznos oldala is, de a többség, főleg a fiatalok tényleg túlzásba esnek. Néha körbenézek, és mindenki lehajtott fejjel a telefonját nyomkodja. Ez azért elég irritáló. De érdekes, mostanában tényleg mintha "trendi" lenni azt is hangoztatni, hogy ha valaki nincs regisztrálva. Mindenesetre semmivel sem lesz valaki több vagy kevesebb attól, hogy képes nélkülözni. Normális ember nem is gondolkodik ilyenen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!