Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lehet vele? (Hagyjál már...

Mi lehet vele? (Hagyjál már békén gyk, nem akarok mindent ide írni, mert hosszú. )

Figyelt kérdés

Elôször is tisztáznám, hogy nem a fészbúk számít és ez semmilyen esetben sem számít semmit, de mégis érdekel. Megértéseteket köszönöm. :)

Szóval az történt, hogy van egy lány, szoktam neki irogatni, de szerintem bôven nem zaklatom. (Szóval kb ünnepekkor írok. :D) És a mai nap azt vettem észre, hogy a profilképét nem látom, Facebook User a neve és amikor rákerestem nem dobta ki. Letiltott volna? Sajnos megkérdezni nem tudom más úton. :(

2015. jan. 6. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy letiltott, vagy törölte magát.
2015. jan. 6. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem sincsen Fb-om, magam miatt, nem pedig masik miatt
2015. jan. 6. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Mikor én letiltottam valakit akkor a profilképe látszódott de a neve helyén már csak facebook felhasználó volt. És csak az üzeneteknél jelent meg.

Szerintem letiltott téged.

2015. jan. 6. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!