Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek hogy legyen köztünk...

Mit tegyek hogy legyen köztünk valami?

Figyelt kérdés
van egy fiú aki mielött megtudta hogy belé szerettem tök rendes volt velem..aztán megtudta és bunkó lett velem illetve nem hagytak békén ezzel de nem ő hanem a baratnőim.. az egyik baratnőm már járni is akart azzal a pasival mert belé szerettem...és kiderült hogy utál.. most meg mindenki ugy tudja hogy én már nem vagyok belé szerelmes közbe igen..mert ha elmondom a baratnőimnek az egyik flörtölni fog vele a másik már járni is meg cikiznének vele..de már amugy is utálnak mert félős vagyok meg ha megbántanak vagy ilyesmi elkezd könnyezni a szemem ja meg nem beszélek rondán ..szóval mit csináljak hogy legalábbb újra jóba legyek azzal a pasival?

2015. jan. 7. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit, látod nem kellesz neki, akkor kap*a be.
2015. jan. 7. 19:49
 2/4 anonim válasza:
Hát ha megtudta hogy szerelmes vagy belé és bunkó paraszt lett veled, akkor inkább ne akarj vele újra jóban lenni. Szerintem. Nagyon óvodás dolog így intézni egy ilyen ügyet. Meg sem érdemli hogy szeresd akkor. De ez az én véleményem, te kell tudd hogy érdemes e rászánd a lelked egy részét, mert ha nagyobbat koppansz akkor nagyon összetörheti a szíved. Azt meg nehéz helyrehozni..
2015. jan. 7. 19:50
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mit 2 választ :) de egyszerűen nem tudom elfelejteni azon belül az egyik legjobb baratnőm jön be neki :(
2015. jan. 7. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Van ez így, találd meg azt ami leköt és eltudod feledni.
2015. jan. 7. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!