Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van még esély rá, hogy legyen...

Van még esély rá, hogy legyen valami köztünk? 15F

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy lány barátom,akibe szerelmes lettem.Osztálytársak voltunk utolsó évben,most végeztünk az általánossal mindketten.Próbálkoztam nála még tavaly(2013) oktoberben,de azt mondta nekem hogy az eggyik gond az hogy osztálytársak vagyunk,a másik pedig hogy más az érétékrendünk.Viszont mostanában azt vettem észre hogy mintha érdeklődne utánam,ha leülünk egy padra lassan közeledik,időnként megérint,mosolyog rám,és engem bámul egyfolytában.De én nem merek újra rátérni a témára,mert félek hogy ujra elutasít.Mit tegyek?:\\

2014. júl. 2. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Beszélgetsz vele, meghívod valahova.
2014. júl. 2. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri megpróbálni :) Nyugodtan beszélj vele, és hozd fel, hogy de jó, hogy nem vagytok már osztálytársak, mert így most már elhívhatod egy randira :)
2014. júl. 2. 23:16
 3/5 A kérdező kommentje:
És az értékrendes cuccal mi a helyzet? :\
2014. júl. 2. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezzel nagyot nőhetsz a szemében, hogy nem rányomulsz, hanem hagytál neki teret és kulturáltan elhívod egy randira. Ezen kívül mondhatod, hogy a kedvéért bármin változtatsz, főleg, ha valami zavarja.
2014. júl. 3. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez felejtős,ha szeret akkor magamért szeressen,megváltozni nemfogok senkiért
2014. júl. 3. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!