Van gy fiú nem rég ismertem meg és nm tudom hogy érjem el hogy több legyen köztünk? . Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy srác nem rég ismertem meg és fb-n bejelöltem ismerösnek visszaigazoltam és párszor talán 4-szer irtunk már és mindig van valami dolga sajnos..és mikor beszélgetünk tök jó fej meg minden ahogy igy irunk egymással és mindig mikor elköszön akkor mondja jó légy majd még besz Sziaa :) de eddig a 4 alkalommal mindig én írtam rá. Nem írtam rá mindennap mert nem akartam zaklatni ezért olyan 2-3-4 naponta irtam rá de mit tegyek hogy lehessen több köztünk barátságnál? és miért nem ír rám? ha azt írja majd még besz ..de utána később vagy másnap ha fent van facen nem ír rám :( miért ?2013. aug. 25. 14:54
1/3 anonim válasza:
4x írtatok és mindig te írtál rá. tehát miből gondolod h érdekled? mert ebből semmi nem utal rá
2/3 A kérdező kommentje:
akkor mit csináljak mégis hogyy érdekeljem őt ?
2013. aug. 25. 15:04
3/3 anonim válasza:
A neten keresztül akarsz többet nála, mint barátság?
Vagy majd találkoztok is egy szép napon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!