Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akik bénák a csajozásban...

Akik bénák a csajozásban sosem gondolkoztak azon hogy ezzel kapcsolatos blogokat, könyveket, oldalakat olvassanak hogy jobbak legyenek és legalább egy alap koncepciót szerezzenek hogy hogyan kell csinálni a dolgokat?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, akik sikertelenek a nőknél vagy még nem érték el azokat a céljaikat, amiket szeretnének.

(És nem pua dolgokra gondolok!)

2015. jan. 7. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#2: Pontosan! Ez nem olyan, mint a matek, hogy bevágod és onnantól kezdve tudod. Csajozásnál - csakhogy az algebrai példánál maradjunk - borzalmasan sok a változó, mindegyik lány más, mindegyik máshogy reagál, a csajozás egyáltalán nem tanulható. Nem lehet előre bemagolt példákkal csajozni.

A tapasztalatszerzés, amiről a #6-os hozzászólásodban írtál, megint csak a bemagolásra vezethető vissza, mert hiába ismerkedtél eddig 50 nővel, ha az 51. nő teljesen más, mint az előző félszáz, így meg aztán meg lehet cseszni az addigi tudományt.

Az egész adottság kérdése. Valaki a kisujjából kirázza a csajozást, valaki meg teljesen megdermed még egy női pillantástól is. Utóbbin azért lehet javítani valamennyit, de olyanról még nem hallottam, hogy egy full introvertált ginofóbiás férfi valóságos nőfaló Casanovává változott volna át.

2015. jan. 7. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:
40%

Sokszor nem is akarnak átváltozni. Én sem akarok. Egy nő kell csak, de ő sokáig vagy örökké.

2015. jan. 7. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:

ezt valami hasonló oldalon olvastam, h 3 féle ember létezik: aki született csajozógép, aki nem tud csajozni de legalább tesz érte, aki nem tud s nem is tesz érte semmit

-nekem anno sokat segített egy e-book, ami régebbi, mint a pua, szóval nem csak az létezik, ezt a pua-t annyira nem is vágom, hogy micsoda...

2015. jan. 7. 11:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Rühellem: a "tapasztalatszerzés" velejárója a gátlások feloldása, ami könnyebbé teheti a csajozást, ergo...
2015. jan. 7. 11:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem arra gondoltam hogy a csajozás úgy tanulható, mint mondjuk a matematika vagy a történelem. Hanem inkább úgy, mint egy hangszeren való játszás vagy valamilyen sport. Tehát van az elején egy kis elmélet, hogy mégis tisztában legyen az alapokkal, aztán viszont a munka javát már a tapasztalatszerzés, gyakorlás teszi ki.

Csak azt látom hogy a legtöbb fiúnak még egy jó alapkoncepciója sincs arról, hogy mit kéne csinálni és teljesen rossz úton mozog, ami nem viszi őt sikerre. (Tehát kihagyja az elején a kis elméletet.) Tehát kellene neki valamilyen alap olvasmány, forrás, amiből megtudhatja hogy egyáltalán hogy kellene a dolgokat csinálni. Aztán persze irány a terepre gyakorolni.

Tehát a legtöbb férfinek nincs meg az alapkoncepciója, pl:

-nem tudja milyen helykre érdemes randizni vinni egy lányt

-hogy kell fizikai intimitást kialakítani

-miket kell mondani, hogy érdeklődést keltsen a lányban maga iránt

-nem tudja milyen témákról beszéljen

-nem tudja hogy mennyire lehet rámenős

STB

Tehát ilyenekben nincsenek meg az alapjaik és ezek miatt teljesen téves úton járnak és csak szökőévente van valami sikerük. Pedig ha az alapokat valahonnan megszerezhetnék, akkor sokkal sikeresebb útra léphetne közülük sok.

2015. jan. 7. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!