Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez nyomulásnak számít?

Ez nyomulásnak számít?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik. Már 2x ráírtam facen, de nem válaszol. Személyesen még nem beszéltünk. Az nyomulásnak számít, ha addig nem hagyom békén, amíg nem ír vagy mond valamit?

2015. jan. 6. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit irtál neki? Elolvasta már?
2015. jan. 6. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, nyomulásnak számít, ráadásul eléggé taszító verziója. Ha nem válaszol, akkor nem válaszol, hagyjad szépen békén.
2015. jan. 6. 16:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Azt írtam, hogy szimpatikus vagy. Van kedved beszélgetni. 2-szorra meg hogy visszajelölsz? Látásból ismerlek.

És igen látta.

2015. jan. 6. 16:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, hogy még csak nem is vagytok ismerősök :D Nyilván ha látta, és nem ír vissza, akkor nem érdekled. Azt is biztosan látta, hogy bejelölted, és ha akart volna, visszajelöl. Szerintem hagyd ennyiben a dolgot, mert csak saját magadat alázod meg ezzel.
2015. jan. 6. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!