Fiúk! Nektek mi az, ami már nyomulásnak számít egy lány részéről? Ha mondjuk minden nap rátok ír, vagy ilyesmi. Kort is írjatok, légyszi!
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 11:50
2/3 anonim válasza:
Ha egy nap egyszer rámír az még teljesen oké, csak ne zaklasson folyton hogy mit csinálok/ő mit csinál éppen. Amikor találkozunk akkor majd elmeséljük, nem kell mindent azonnal tudni.
3/3 anonim válasza:
Én inkább örülök annak, ha a lány keres engem napi szinten. Nyomulásnak nálam inkább csak az minősülne, ha már levakarhatatlan módon próbál hozzám közeledni úgy, hogy még semmi konkrét jelet nem adtam arra, hogy érdekel engem. Az például kellemetlen tud lenni, amikor beszélek valakivel, és oda jön hozzám, elkezd kérdezgetni akármiről, csak hogy vele foglalkozzak.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!