Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem venné nyomulásnak ezt a lány?

Nem venné nyomulásnak ezt a lány?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akibe szerelmes vagyok, és minél többet szeretnék vele beszélni. Gondoltam hogy néha ráírok, hogy "szia! holnap írunk matekból", vagy ilyesmik, de az még túl kevés szerintem hogy néhanapján ráírok. Ezért is gondoltam hogy jobb lenne ha mindig ráírnék amikor elérhetö, de az nem túlsâgosan nyomulás? Eddig alig-alig beszéltünk, és egyszer csak mindig amikor fent van ráírok... Egyébként a lánynak is bejövök, de az ö rêszéröl még nincs szerelem, ahhoz meg kêne ismernije...

2013. nov. 3. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
vanegy olyan mondás, hogy ha bejössz a csajnak akkor jóformán bármit teszel, nem tartja nyomulásnak viszont ha nem, akkor minden szavaddal/tetteddel 'nyomulsz'.
2013. nov. 3. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit szolnal ahoz ha legalabb annyit beszelnetek eloben mint a netten? Nekem furcsa lenne es nem is tetszene annyira ha egy osztalytarsam csak netten beszelgetne velem, a suliban meg egy szia es max 2-3 mondat. Azert ne irj ra mindig amikor elerheto, mert lehet hogy evel "elijesztened".
2013. nov. 3. 20:04
 3/6 anonim válasza:

Nem értem...ebből "Eddig alig-alig beszéltünk" nekem totál nem az jön le, hogy "a lánynak is bejövök"

Vagy csak én vagyok már öreg. :D

2013. nov. 3. 20:04
 4/6 A kérdező kommentje:

#1: Ên is gondoltam erre, van benne igazság

#2: Csak tudod êlöben nem olyan konnyu beszelni vele, mikor ö is másokkal beszélget meg te is.

#3: Egy számomra megbízhatônak vélt forrásbol tudom, de lehet hogy jol atbaszott:DD

2013. nov. 3. 20:08
 5/6 anonim válasza:

hány éves vagy?

szerintem ez nem nyomulás, de tényleg menj oda hozzá élőben is, ez nagyon fontos! ha meg nem tetszel neki, majd úgyis lepattint

2013. nov. 3. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:

hívd el valahova...

várd meg a reakcióját és attól függően tervezd meg a jövőbeli taktikádat! ;)

de SZEMÉLYESEN hívd el, mert akkor látod a nonverbális jeleit is...és ez jobban is tetszik egy lánynak! :D

16/L

2013. nov. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!