Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi számít nyomulásnak?
Figyelt kérdés
Egész pontosan mit takar ez a szó, most komolyan érdekelne,h mikor mondjátok egy pasira,h nyomulós, mi az ami már túl sok, mi az ami már zavar? Most leginkább arra lennék kíváncsi,hogyha mondjuk osztálytársak vagytok,és sokszor bátran odajön hozzád beszélgetni,az már nyomulásnak számít? És ezt hogy adjátok a tudtára?2012. febr. 12. 08:54
1/4 anonim válasza:
én akkor szoktam azzt mondani egy pasira, hogy nyomulós, ha nme tetszik, de mindig rám írogat facebookon. Élőben viszont azzal is szívesen elbeszélgetek, aki nem tetszik, és azt nem tekintem nyomulásnak, miért lenne az?..:))
2/4 anonim válasza:
ha nem vagy szép fiu és rá mersz nézni egy szép lányra akkor már az nyomulás
3/4 anonim válasza:
Nekem akkor is mondta, hogy nyomulok, amikor kedvesen, akár "vagányan" kifejeztem, hogy szeretem és szeretnék vele lenni. Akkor is úgy vette, amikor együtt voltunk.
Tehát ha ő egyedül vagy mással akar lenni, mindenképp nyomulásnak veszi a viselkedésedet.
4/4 anonim válasza:
Nálam az hogyha egy pasi túlzásba viszi a közeledést a kedveskedést, meg úgy az egészet.
Ha tetszik, ha nem folyamatosan írogat, hívogat, megfolyt a közeledésével.
Félre ne értsetek ürülök ha tetszem valakinek, csak ne vigyék túlzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!